191208_Lin&Marek-10 copy.jpg

Konsten att njuta till fullo av livet

Kärlek är en konst och när kärleken flödar, flödar också inspiration, livskraft, öppenhet och njutning i livet. När kärleken flödar blir ditt liv fullt med magiska ögonblick och möten i kärlek. Men när kärleken av någon anledning inte flödar, då är det en konst att älska

Det är jag som är Lin

Hos mig blir du mött i en icke dömande närvaro runt livets djupaste frågor. Jag erbjuder individuell coaching, healing, kurser, utbildningar, evenemang och föreläsningar inom sexualitet, kärlek, relationer, livsval, helhetshälsa och självkänsla. Jag hjälper dig att möta livet i kärlek och acceptans och att utveckla dina färdigheter som älskare.

 

En av mina starkaste sidor är förmågan att njuta av livet, något som jag mer än gärna delar med mig av. Det är en vetenskap som med enkla medel är lätt att förkroppsliga och som påverkar ditt liv på alla områden.

 

​Hos mig är du trygg att öppna upp ditt allra sårbaraste och ta emot äkta - villkorslös kärlek.

Kommande Evenemang

 

BILDER FRÅN TIDIGARE EVENEMANG

Privata sessioner

En session med Lin är ett autentiskt möte i nuet där du kan utforska dina begränsningar, din inneboende kraft och dina styrkor. Det är ett möte mellan kropp och själ, i sensualitet och njutning. Ett möte där du kan utforska din sexualitet och villkorslös kärlek.

 

Sessionen börjar med ett samtal om din intention och dina gränser, vilket leder till djupare coaching, tantriskt bodywork, energiarbete, healing och omprogramering av nervsystemet. Du kan också boka en tantra massage eller en fullständig tantrisk initiering med Lin.

 

Du kan boka en session i Stockholm, Västerås och Örebro där Lin arbetar regelbundet, men du kan också boka vart som helst i världen om du bokar en längre session. Längden på en session kan vara allt från 90 minuter till flera dagar.

 

The Art of Love drivs av Lin som i samarbete med världens mest framstående och inspirerande coacher, föreläsare och lärare skapar utvecklande mötesplatser för ett liv i flöde. Ett liv i kärlek.

Lin har arbetat med personlig utveckling i två decennier, hon är yogalärare och yoga terapeut, tantra terapeut, kostrådgivare, personlig tränare, coach och NLP practitioner och hon är en av Sveriges främsta terapeuter inom sexualitet, relationer och anknytning. Hon är en mycket efterfrågad föreläsare, kurshållare och författare av boken "SEX sanningar & myter"  - en bok om sexualitet för unga läsare..

"Jag har ända sedan min sexdebut aldrig kunnat njuta av sex eller min sexualitet. Så fort sex blivit på tapeten har min kropp låst sig och jag har blivit helt passiv. Jag har gjort det som förväntats av mig eller det som jag trott har förväntats av mig i min roll som flickvän."

-Maria

file_edited.jpg