Många människor tycker om att delta i en workshop, ett retreat eller ett stort evenemang. Det finns många fördelar med att vara i en grupp, då du bl.a. kan träffa många olika människor att interagera med. Varje person du möter är en spegel och lärare som lär dig något om dig själv.

 

Även om du har en partner kan du komma till en workshop med din partner. Ni kan välja att dela alla övningar eller endast de intima övningarna med varandra som par, eller så kan ni välja att interagera med resten av gruppen inom ramarna för ert förhållande. The Art of Love erbjuder också retreats och kurser enbart för par, där vi tillsammans skapar en djup närvaro  där ni har fullt fokus på er relation och ert möte.

 

Är ni en grupp kan ni också boka en skräddarsydd workshop, föreläsning, interaktivt samtal eller en ceremoni för t.ex en möhippa, en födelsedag eller någon annan stor livshändelse.

KOMMANDE EVENEMANG

 • Tue, Nov 19
  Borntorpet
  Tantra Massage - Sacred Sexual Bodywork Training
  This one week tantra massage training is for you who wish to deepen your knowledge in tantra massage, conscious touch and sacred sexual bodywork.
  Share
logow.png

Get in touch:

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle

You only live once...

...how much do you allow yourself to enjoy it?