top of page

Att vara sig själv!Hur mycket energi spenderar du på att dölja det du inte vill att andra ska se? Hur mycket energi går det åt att försöka förändra det du inte tycker om hos dig själv för att andra ska uppskatta dig?


När vi gräver lite i oss själva så kommer vi förmodligen hitta en massa inre strukturer som försöker kontrollera tillvaron. Du kommer också att inse att du spenderar oerhört mycket energi på att dölja dina autentiska känslor för omvärlden. Till ingen nytta.


Alla människor vill bli älskade och omtyckta. Våra sociala spel handlar till 100% om att få höra samman med en grupp. Det gör att vi anpassar oss och våra åsikter. vi gör saker som förväntas av oss och vi säger ja till sånt som vi kanske egentligen hade velat säga nej till. Allt för att bli accepterade.


Men när vi anpassar oss till vad vi tror att omgivningen förväntar sig av oss, gör vi avkall på oss själva. Vi blir icke autentiska och den efterlängtade intimiteten med andra uteblir. Vår samvaro blir ytlig och inte otillfredsställande Kanske känner blir du också rädd att bli avslöjad, att misslyckas eller så känner dig ensam även om du är tillsammans ,ed tex. din familj eller dina vänner.


Mycket av det arbete jag gör handlar om gruppdynamik. Mitt jobb är att snabbt skapa en trygg känsla av samhörighet så att människor öppnar upp sina innersta rum. Till skillnad mot vad många är rädda för så skapar öppenhet intimitet och närhet. Trygghet i en grupp går bara att skapa om alla känner sig välkomna att vara sig själva, trots att de kanske känner sig obekväma eller om de bryter mot normen.


Människor är inte gjorda för att kopiera varandra och att leva skilda. Vi människor mår bäst när vi lever i grupp där var och en har sin egen personlighet och sin egen roll i gemenskapen. Genom att vara unik bidrar du till samhället med dina unika gåvor.


När vi är oss själva slappnar vi av och när vi slappnar av blir livet njutbart.Comments


HAR DU FRÅGOR?

Har du frågor eller funderingar om tantra, sexualitet & relationer? Ställ de direkt till mig så kanske du får svar här i min blogg. Frågor får oss alla att växa och nyfikenhet är en otrolig kraft som öppnar oss...

1.png

Tack för din fråga!

tantra retreat

DU ÄR BETYDELSEFULL

Det är så enkelt att bidra till en bättre värld. Med medvetenhet blir livet en vänlig, tillåtande och kärleksfull lekplats där vi alla kan växa. Det enklaste sättet att bidra är att dela den här artikeln på Facebook!

FLERA ARTIKLAR

bottom of page