top of page

Självkärlek

När jag har tid för mig själv tycker jag om att behandla mig själv som en drottning. Jag ger mig själv tid och utrymme att njuta till fullo av livet.


Jag har en elektrisk brasa i mitt vardagsrum som blåser varm luft över min nakna hud och jag älskar de krispiga lakanen på lyxiga hotell. Jag älskar att dansa, att bada och att måla naglarna. Jag älskar att skriva och jag älskar att få orgasm.


Det finns ingen i världen som skulle kunna vara en bättre älskare för mig än jag själv - jag vet allt om min egen njutning.


Enligt vetenskapen är njutning tillsammans med ett meningsfullt liv de två komponenterna till ett liv i lycka. Jag har bestämt mig för att jag ska leva ett lyckligt liv. Därför ger jag mig själv meningsfull njutning så mycket jag kan. Jag ger mot hän till njutning. Spenderar tid och pengar på njutning. Jag omger mig med njutning.


Att vara ensam betyder inte att jag måste sakna njutning och mening. När jag har tid för mig själv gör jag alla de saker som jag vet att jag gillar och som jag inte nödvändigtvis vill göra med andra. Jag ger mig själv den kärlek jag förtjänar.


Att behandla mig själv som en drottning ger mig en stor portion sund självkärlek. Det ger mig den typ av självkärlek som strålar runt mig, inte den falska som är gjord av spiritual bypass och positiva ord skrivna på min spegel. Att ge mig själv njutning fyller mig med den typ av självkärlek som tillåter mina brister och tillkortakommanden, inte den typ av självkärlek som lyfter mig över andra.


Att ge mig själv tid och nöje gör mig vacker och kärleksfull och är det bästa botemedlet mot depression eller ångest.


Läs mitt nästa blogginlägg den 3/12 om SEXUELL MEDITATION om du vill upptäcka potentialen till njutning i din egen kropp.

Comments


HAR DU FRÅGOR?

Har du frågor eller funderingar om tantra, sexualitet & relationer? Ställ de direkt till mig så kanske du får svar här i min blogg. Frågor får oss alla att växa och nyfikenhet är en otrolig kraft som öppnar oss...

1.png

Tack för din fråga!

tantra retreat

DU ÄR BETYDELSEFULL

Det är så enkelt att bidra till en bättre värld. Med medvetenhet blir livet en vänlig, tillåtande och kärleksfull lekplats där vi alla kan växa. Det enklaste sättet att bidra är att dela den här artikeln på Facebook!

FLERA ARTIKLAR

bottom of page