top of page
JennyDrakenlind_20221114_0024_WEB (kopia).JPG

HEALING
PLEASURE

Oavsett vem du är så är vi övertygade om att du kommer att njuta till fullo av vår retreat på Skeppsudden. Vi har designat det för att du ska få värdefulla och livsomvälvande erfarenheter av intimitet, kärlek och njutning.

 

Låt oss ta dig med på en resa av självförverkligande, läkning och gemenskap,

med njutning som vårt främsta verktyg.

JennyDrakenlind_20221114_0019_WEB.jpg

HEALING PLEASURE RETREAT
 

Detta är en exklusiv retreat som kombinerar Buster Rådviks expertis inom trauma och embodiment, med Lins djupa kunskap för den helande kraften i njutning och tantra.

 

På denna retreat inbjuder vi dig att utforska djupet av ditt varande och öppna upp för transformation och självläkning.

 

Du förvänta dig en inspirerande och lärorik upplevelse som inkluderar workshops, interaktiva sessioner med massage och beröring, guidade meditationer, andningsövningar och rörelseövningar. Vårt unika program ger dig värdefulla verktyg och tekniker för att läka trauman och uppleva djup, sinnlig njutning.

 

Retreatet HEALING WITH PLEASURE erbjuder en trygg och kärleksfull miljö för öppna och ärliga diskussioner.

En stor del av vårt arbete handlar om aktivt lyssnande och gruppsamtal där dina erfarenheter berikar de andra deltagarna och där du lär dig av medmänniskor som är på en liknande resa. 

Unna dig en helhetsupplevelse och ge dig hän till den vilda skönheten i naturen runt Skeppsudden. Förutom workshops och meditationer har vi bastukvällar, badtunnor under stjärnorna och stunder av ensamhet för reflektion och integration. Ge din kropp och själ näring med utsökt, nyttig mat som stödjer ditt välbefinnande under hela retreaten.

Det finns begränsat antal platser för denna transformerande retreat, så vi uppmanar dig att säkra din plats så snart som möjligt.

Investera i dig själv och följ med oss ​​på denna livsavgörande retreat med Buster Rådvik och Lin.

 

Kom och se livet från ett nytt perspektiv, lär dig att läka inifrån och kultivera en djupgående kontakt med dig själv och andra.

 

Din transformativa resa börjar här.

Co Teacher - Buster Rådvik


Buster Rådvik, känd för sin expertis inom trauma och embodiment kommer tillsammans med Lin att guida dig genom metoder som ger dig en inre trygghet, fördjupar din kontakt med din kropp och banar väg för läkning och ett njutbart liv.

buster.jpeg

Pris och bokning

Pris per person: 8.900 kr - då ingår mat & boende i sovsal. Du kan uppgradera till dubbelrum eller enkelrum.

Plats: Skeppsuddens Kursgård - Norrköping

 

_edited.jpg
Autumn-road-Tully_NY-Donated-Kelly_Moran-382137.jpeg
bottom of page