top of page

TANTRISK INITIERING

211115_lin-12.jpg

Har du allt du kan önska dig, men känner dig fortfarande inte tillfreds med livet?

Undrar du ibland om "detta verkligen är allt?" 

 

En tantrisk initiering är en intensiv och transformerande process för dig som har höga krav på livskvalietet. För dig som vill leva till 100%.

 

Du får min fulla uppmärksamhet och tillgång till alla de redskap som jag använder mig av i det transformerande tantriska arbete som jag gör med grupper eller i terapeutiska sessioner. Du får skräddarsydda övningar och vägledning från den platsen där du befinner dig just nu och jag därifrån guidar jag dig mot din intention.

 

 

EN TANTRISK INITIERING HAR OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

Traditionellt sätt är en tantrisk initiering en kraftfull introduktion till den tantriska filosofin samt en process där din kundalini väcks. Denna inititering är tillgänglig för dig som är redo, men du kan också bli initierad i gudomlig njutning och lära dig allt om hur du blir en fantastisk älskare/ älskarinna. Många väljer att använda tiden för att transformera och ändra vissa drag i sin personlighet som hindrar dem från att leva fullt ut, eller som ett sätt att lyckas finansiellt och i relationer. Du kan boka en tantrisk initiering själv eller tillsammans med en partner.

Hur fungerar det?

Du som är intresserad av en tantrisk initiering börjar med att ta kontakt med mig via telefon. Genom vårt samtal kommer vi fram till vad som passar just dig/ er allra bäst. Därefter bokar vi in ett par/ tre dagar antingen i Örebro eller på något fint hotell i staden där du bor eller varför inte på ditt favorit resmål. 

Initieringen börjar alltid kl 10.00 med ett inledande samtal och därefter kommer du få en hel rad olika tantriska övningar, meditationer och coaching, med paus för lunch och bensträckare. Varje dag avslutas kl 15.00.

ÄR DU REDO?

iStock-1439726674.jpg

Lin tog mig till ett vackert och lyxigt hotell i centrala Göteborg. Valet av plats var verkligen en del av upplevelsen. Under de timmar som följde var jag i himmelriket. Jag släppte min stress och oro som jag burit med mig under mer än ett år efter min svåra skiljsmässa. Lin fick mig att inse att kärlek inte är något som är en bristvara, utan  att det finns oändligt mycket kärlek i världen. Både inom mig och runt omkring mig. Under initieringen fick jag verkligen känna min feminina energi och min lust och så ler livet åt mig igen. Jag vågar möta blickar på stan och jag känner mig öppen. Tack Lin, det här gör jag gärna igen!

Monica

EN TANTRISK INITIERING SKRÄDDARSYS FÖR DINA BEHOV OCH ÖNSKEMÅL

NÄR BARA DET BÄSTA ÄR GOTT NOG

Jag bokade in mig hos Lin för en tre dagars tantrisk initiering eftersom jag var nyfiken på tantrisk bodywork och massage. På grund av mitt yrke med stort behov av integritet funkar det inte att gå på en workshop så detta alternativ passade mig utmärkt. Jag fick fullt fokus på mig med möjlighet att ställa alla mina frågor till Lin.

Att ge massage och att ta emot på det sätt som Lin visade mig gav mig självförtroende i mötet med kvinnor, inte bara i sexuellt utan också i vardagen. Jag har kommit i kontakt med min maskulina energi och numera vet jag vad jag vill ha och jag har kommunikationsverktygen för att förmedla det på rätt sätt.

Nu en månad efter den tantriska initieringen känner jag mig fri, levande och kraftfull. Jag är så tacksam för det du ger Lin!

David

211115_lin-106.jpg

Min tantriska initiering var en två dagar lång process som fick mig att förstå vilken riktning jag ska ta i livet. Tveksamhet och oro har följt mig i många år, men nu har jag så mycket hopp och tro inom mig.

 

Under kundalini uppvaknandet kunde jag känna MIN kraft och MIN sexuella energi. Jag var kreativ, hög och bubblig i flera veckor efteråt. Nu har energin integrerats och jag har tagit många livsavgörande beslut som känns grundade och spännande på samma gång. 

 

Jag kan verkligen rekommendera the Art of Loves tantriska initiering till alla kvinnor som precis som jag själv varit "slav" under vad andra ska tycka och tänka. Jag har prioriterat karriär framför det jag verkligen njuter av. Lin har fått mig att njuta.

 

Tack

 

Linda N 

211115_lin-93.jpg

Maila för att boka in en tantrisk initiering eller ett kort telefonsamtal om hur du vill ha din session. Beskriv kortfattat vad du vill jobba med och skicka med fullständigt namn, adress och telefonnummer. 

info@theartoflove.nu

Vill du veta mer om hur tantra terapi™ går till?
Lyssna gärna på min podd LUST på Spotify och avsnittet " i mina klienters sovrum ". 

bottom of page