top of page

EVENEMANG

KÄRLEKENS KONST

En kurs för dig som vill lära dig mer om vad tantra är rent praktiskt. Vi jobbar med tantiska principer och gör övningar som involverar meditation, beröring, samtal och energiarbete med erotisk energi. Detta är kursen för dig som vill öva på att ge eller på att ta emot, för er som par och för alla singlar som vill lära sig kärlekens konst.

TANTRA MASSAGE

Den klassiska tantra massagen öppnar upp för kundalini kraften, livsenergin som strömmar igenom dig. Under en tantra massage kan du uppleva hur många olika känslor blandas i ett orgasmiskt lyckorus som läker dig på djupet och som ger dig nya krafter. Lär dig tantra massage under en hel vecka och kom själv eller tillsammans med en partner. 

TANTRA TERAPI
UTBILDNING

journey%20of%20love-1785_edited.jpg
191102_PointOfSurrender-29_edited.png
Medveten beröring
191208_Lin&Marek-25.jpg

THE ART
OF LOVE

HUR SKULLE DITT LIV SE UT OM DU KUNDE NJUTA AV DET ÄNNU MER?

Bara det bästa är gott nog! 

 

Jag vill bjuda in dig på en resa mot ett fullkomligt liv där dina nära relationer, din lust och längtan verkligen får ta plats. Ett liv där du är sann mot dig själv och där du lever i samklang med naturen och de som står dig nära. Ett liv i kärlek.

Det kanske låter som en självklarhet, men kärlek ÄR en konst. 

Målet för vår resa är enkelt men omvälvande. Under resan ska du komma att hitta njutning i alla små ögonblick och finna dig själv levande, hänförd och lycklig.

 

Resan är möjlig genom praktiserandet av tantra, en uråldrig doktrin fri från religiösa dogma och prestation. Tantra är vägen till livslust, lycka och en blomstarde sexualitet. 

 

Välkommen att göra den här resan tillsammans med mig!

DSCF0357_STOR.jpg

KVALITET GENOM ERFARENHET

Lin är en av de mest erfarna lärarna inom tantra och tantra massage, med över 500 workshops, retreats, Ängsbacka Tantrafestival och andra tantrafestivaler.

TRYGGHET OCH ACCEPTANS

Genom att skapa en kultur av ärlighet & acceptans uppnår Lin & hennes assistenter maximal trygghet på the Art of Love's tantra kurser och par retreat.

ETT KÄRLEKSFULLT COMMUNITY

Att gå en tantra kurs, par retreat eller tantra utbildning hos the Art of Love innebär också att bli del av en kärleksfull gemenskap, du får vänner för livet.

FLERA TUSEN NÖJDA DELTAGARE

Genom åren har tusentals människor gjort stora personliga genombrott på kurserna. Många deltagare kommer tillbaka på the Art of Love's par retreat och tantra kurser år efter år.

tantra kurs_edited.jpg
3.png

HUR SKULLE DET VARA ATT HA ETT DJUPT TILLFREDSTÄLLANDE SEXLIV OCH PASSIONERADE RELATIONER?

SERVICE NAME

Describe the key features of the service and how users can benefit from it.

Skärmavbild 2022-09-17 kl. 17_edited.jpg

SERVICE NAME

Describe the key features of the service and how users can benefit from it.

SERVICE NAME

Describe the key features of the service and how users can benefit from it.

tantra kurs

TVEKAR DU?

Det är vanligt att man känner motstånd eller till och med rädsla innan man tar ett så stort beslut som du är påväg att ta. Men tro mig, tantra är en värdefull investering i dig själv. 

 

Hos mig och mina assistenter blir du alltid mött på dina villkor och guidad in i sanning, gränssättning och njutning, oavsett om du väljer att gå på en tantra workshop, ett par retreat eller till tantra festivalen på Ängsbacka.

 

Tidningen Focus beskriver mig som en av ledarna inom den svenska och internationella tantra rörelsen. Charlotte Cronquist från 100% podden kallar mig för “drottning på Ängsbacka tantrafestival”, men jag är en jordnära och ganska känslig kvinna med ett nördigt intresse för vetenskap, positiv psykologi, andlighet och sexualitet. 

 

Jag har arbetat som teraput i över 15 år och de senaste tio åren med tantra som främsta redskap. I mitt arbete har jag hjälpt många tusen män och kvinnor att släppa prestationsångest, avstängdhet, kroppshat och sexuella trauman. Jag har utbildat över hundra tantra terapeuter som idag arbetar med tantra som terapi världen över.

Hos mig är du trygg!

4.png

BÖRJA HEMMA IDAG

191208_Lin&Marek-9.jpg

EVENEMANG

JUST RECEIVE RETREAT

Ett retreat för dig som längtar efter att bara ta emot, eller för dig som tycker att det är svårt att ta emot.

Du är välkommen till en vacker plats i skogen, precis intill en havsvik. Här kan du låta ditt nervsystem slappna av och gå in i dig själv, vila och återhämta dig.

Du kommer att tas omhand av the Art of Loves tantra terapeuter som går sista delen av sin utbildning. Hos de kan du ta emot massage, terapeutiska samtal eller tantra terapi, allt efter dina önskemål. Du kommer också få ta del av en rad spännande föreläsningar och bastukvällar, kram kalas och utomhus bad i badtunnan.

TANTRA MASSAGE

The Art of Love's klassiska tantra massage öppnar upp för kundalini kraften, livsenergin som strömmar igenom dig.

Under en tantra massage kan du uppleva hur många olika känslor blandas i ett orgasmiskt lyckorus som läker dig på djupet och som ger dig nya krafter.

Lär dig tantra massage under en hel vecka och kom själv eller tillsammans med en partner. Du kan också utbilda dig till tantra massör hos the Art of Love. 

TANTRA TERAPI
UTBILDNING

Detta är Sveriges enda utbildning i tantra terapi och en av världens mest ansedda utbildningar inom området.

Utbildningen är till för dig som har erfarenhet inom tantra, yoga, meditation, massage eller coaching och som vill utbilda dig till tantra terapeut. det är också många läkare och psykologer som går utbildningen för att bredda sitt synsätt på patienter med trauma.

Inom tantra terapi arbetar du med medvetenhet, samtal, coacing och beröring. Terapin bygger på tantrisk filosofi och du kan efter utbildning och certifiering arbeta som terapeut. 

Lin-64.jpg
Tantra Massage
Medveten beröring
Point of surrender

POINT OF SURRENDER


Drömmer du om att få släppa kontrollen till fullo och bara få ge dig hän, eller längtar du efter att få kontrollera och ta för dig av din partner?

Point of Surrender är en vacker sammansmältning mellan tantra och BDSM, där Lin tillsammans med Andy Buru - Sveriges främsta rep och bondage terapeut guidar dig in i din mörka sexualitet. 

210212_lin&marek-12.jpg

ONLINE KURS


För dig som vill praktisera tantra hemma själv
 eller med en partner så är en onlinekurs ett mycket bra alternativ till retreats.
 

Med the Art of Loves populära onlinekurser får du spännande övningar, intressant läsning och inspirerande och smakfulla videos.
Prova "Mera Njutning för Kvinnor" om du vill läsa dig att njuta mer i vardagen eller "Mera Njutning för Par" om du vill uppleva djupa tantriska möten i vardagen tillsammans med din partner.

tantra festival

TANTRA FESTIVAL


En tantra festival eller tantrisk fest är en perfekt tillställning för att möta nya tantriska vänner, experimentera med tantra eller bara njuta av dans, beröring, meditation och djupa samtal.

Evenemangen är alltid drog och alkoholfria och är öppna för både nybörjare och erfarna.

KALENDER

SSS_omslag_audio_frukt3.jpg

Nu finns boken SEX - Sanningar & Myter för unga och nyfikna vuxna som ljudbok på Storytell, Bookbeat och Nextory samt Adlibris, Bokus samt på biblioteken.

Portrait of a Woman

" Jag köpte boken SEX - Sanningar & Myter till min dotter och innan jag gav den till henne lyssnade jag på den själv. Det var mycket i boken som var viktigt för mig att höra, även som vuxen. Nu har jag och min dotter äntligen djupa samtal om kärlek, sex och relationer. Boken gjorde att min dotter vågar prata med mig om det som tidigare varit pinsamt."
- Linda

bottom of page