top of page

EXPANSION RETREAT

Business is pleasure when pleasure is your business... 

 

Vill du inspireras av andra, växa och expandera i din yrkesroll som tantramassör, coach eller tantra terapeut?

Välkomna till ett underbart retreat på ön Koh Phangan i Thailand den 14 - 28 Februari 2023.

Retreatet är reserverat för the Art of Love's studenter och det finns plats för 3 män och 3 kvinnor. Läs mer om detta kraftfulla retreat nedan.

Lin Tantra

EXPANSION RETREAT
 

Lin och Andy som håller i kursen har undersökt hängivelse, underkastelse och dominans inom många olika områden både privat och professionellt. Att ge sig hän innebär att kunna släppa kontrollen och vara totalt närvarande i det som är och the Point of Surrender är en kurs för att öva sig på detta och att leka med makt dynamiken i ett förhållande.

Alla som har varit på våra kurser tidigare förvånas över långsamheten, skönheten och friden i det vi erbjuder. Samtidigt utmanas du och får utrymme att känna allt - kärlek och hat, skam, rädsla, smärta, kåthet och längtan och du får uttrycka dina känslor rått och ärligt.

 

Kursen Point of Surrender är andlig, kraftfull och helande. Det ni får uppleva är långt mycket mer än handbojorna i sovrummet, smisk och 50 Shades of Grey.

 

Lin och Andy arbetar med meditation, kommunikation, närvaro, tantra, ritualer och vetenskap för att göra dig medveten om hur din sexualitet utspelar sig i din vardag och även om du är van vid ett "vaniljsexliv" är denna workshop definitivt för dig.

 

Är du van att gömma dig själv på grund av rädsla för att bli dömd eller avvisad? Har du för vana att uttrycka dina önskningar bara halvvägs och utelämna de innersta längtan? Är det svårt för dig att ta kontroll över ditt liv och vara bestämd i dina beslut eller har du svårt att ge upp?

 

Genom att utforska dominans och hängivelse behandlar vi alla dessa ämnen, och mer - kopplade till ditt sexuella liv och din vardag i allmänhet.

 

Vi kommer att experimentera med följande:

 

Andning

Beröring

Rep och bondage

Dominans / underkastelse

Hållande och följande

Exponering -  att synas i överlämnande och sårbarhet.

Att ta för sig

Gränsen mellan njutning och smärta

Gränssättning och gränsöverskridande

Skuggarbete för att utforska skam och rädsla.

Lek med roller och maktförskjutning

EXPANSION RETREAT

Nannberga 31 maj - 4 Juni

Det var fyra häpnadsväckande dagar på Skeppsudden. Jag minns hur nervös jag var över att komma på kursen, både BDSM och tantra var nytt för mig och min partner, men nu efteråt är jag så tacksam för att vi gjorde det. 

 

Det var en livsförändrande upplevelse för oss båda och vi kunde inte ha fått bättre guider till denna värld, så tack för det.

 

I början av kursen nämnde jag att min utbrändhet ledde mig hit, att jag ville veta varför jag är som jag är och att jag av någon anledning kände att den här världen kan ha nyckeln till att låsa upp den.

 

Innan kursen var det bara en känsla, jag kunde inte riktigt sätta ord på varför det var så men efter Andys och Lins guidning så har allt fallit på plats. Jag känner att jag förstår mig själv bättre och jag förstår sambandet mellan mig själv, sex och underkastelse/dominans. Inte bara på ett intellektuellt plan utan även på ett förkroppsligat plan, vilket gör det verkligt och ger det kraft att transformera mig. 

 

Dessa tekniker fungerar även på människor som nästan inte har någon erfarenhet av varken tantra eller BDSM.

 

Jag är till och med tacksam för min utbrändhet nu eftersom det ledde mig till hit. Det känns som att vi har hittat en helt ny flygel att utforska i livets hus. Vi har anmält oss till er onlinekurs nu och kommer att hålla ett öga på framtida evenemang och workshops.

Tack tack tack!

 

Niklas

nannberga.jpeg

Co Teacher - Andy Buru

​​Andy Buru undervisar i bondage ur ett konstnärligt och terapeutiskt perspektiv, sedan 2008. Hans främsta inspirationskällor är japansk repkonst (Yukinaga Max) och modern dans (Felix Ruckert). Han är en teaterstudent, medicinsk massageterapeut, före detta organisationscoach och en medveten kinkster. Under sina femton år med BDSM har han varit en slav, ägare, hedonist, purist, magiker och slampa. Nu tar han med sin nördiga passion för psykologi, anatomi och mystik och låter de smälta samman. Andys terapeutiska arbete är baserat på moderna modaliteter för förkroppsligad traumaterapi, samtycke och medveten sexualitet, istället för gamla andliga trossystem.

andy.jpg

Pris och bokning

Pris per person: 8.800 kr - då ingår mat & boende i sovsal. Betala 600 kr extra per person och få ett dubbelrum*

Plats; Skeppsuddens Kursgård - Norrköping

 

 

* Din plats är säkrad först vid betalning av kursavgiften. Anmälan är bindande och undantag görs endast vid sjukdom. Du kan dock sälja din biljett om du skulle få förhinder

par kurs tantra bdsm

Sign up  now!

Anmälan

Tack för din anmälan.

bottom of page