top of page

I denna workshop utforskar vi kontakten till dig själv som ett frö av oändlig potential. Ett frö som som behöver bördig jord i en trädgård av människor för att blomma ut fullt ut. Vi bjuder in dig till en helg för att utforska det mänskliga behovet av intimitet.

 

Vi människor är sociala djur, vi behöver varandra för att känna oss trygga och expandera till vår fulla kapacitet. Som människor har vi våra individuella egenskaper, precis som de unika kugghjulen i en motor. Tillsammans utgör vi en social gemenskap som för oss framåt som ett kollektiv. Vi är alla olika och unika, men vi har alla ett gemensamt. Vårt behov av anknytning, extas och att få vara oss själva.

 

Skärmavbild 2022-10-17 kl. 08.54.42.png

EMBODIED LOVE
Human animal soul

25 - 27 November 2022

Kärlek är limmet som håller oss sammankopplade, och anknytning är lika viktig som syre, vi behöver det för att överleva.

 

I denna workshop kommer vi att utforska hur vi kan lita på oss själva bland andra och förfina våra "sociala färdigheter". Vi kommer att utveckla en djupare känsla av trygghet och autentisk anknytning. I ett tryggt space experimenterar vi med att följa vår känsla för lek och njutning in i det vi längtar efter att förkroppsliga. Tillsammans får vi tillgång till den relationella intelligensen i våra kroppar och låser upp den kreativa kraft vi är. Under denna workshop kommer du att få chansen att ge och ta emot det som varje människa vill ha i livet: kärlek.

 

Vi erbjuder dig ett tryggt och lekfullt utrymme med plats för ditt autentiska uttryck. Ett laboratorium av kärlek.

 

Kom som du är, singel eller i par och utforska sårbarhet, kraft, önskningar och närvaro. Med verktyg som andetag, ljud, rörelse och tantrisk filosofi kommer du att guidas till en plats för expansion och extas.

Co Teacher - Buster Rådvik

Busters dharma är att vara en förebild och leda med integritet. Han är känd för sin uppriktiga känslomässiga medvetenhet och förmåga att vara sårbar, transparent och ärlig oavsett hur besvärligt och rörigt det är. Hans varma, öppna stil ger folk tillåtelse att komma hem till sin mänsklighet.

 

Buster är grundaren av Embodied Intimacy, Embodied Intimacy Training och en certifierad sensorimotorisk psykoterapeut i privat praktik. Med en MA i psykologi, par- och familjeterapi är han specialiserad på individuell, par- och gruppterapi för trauma- och anknytningsrelaterade frågor kring intimitet, sex och relation.

Skärmavbild 2022-10-17 kl. 09.01.49.png

Vanliga frågor

 

Vad ingår i priset?

Mat och boende ingår INTE i priset för detta evenemang.

 Biljettpriset täcker endast kursavgiften.

Är detta för singlar eller par?

Öppen för singlar, par och de i alternativa relationer (öppen, poly, etc)

Är det här en plats att få kontakt med nya människor eller fördjupa kontakter med nuvarande älskare?

 Både. Om du kommer med din partner är du välkommen att göra alla eller några av övningarna tillsammans bara som par. Vi ber dig att åtminstone överväga att göra vissa övningar med andra.

Vad händer om jag inte vill delta i en övning eller övning under workshopen?

 Du kommer inte att behöva göra någonting. Allt är en inbjudan att överväga; alla aktiviteter är valfria. Ditt fullständiga samtycke är det enda kravet för din interaktion med andra.

Vilka är några av de specifika resultat jag kan förvänta mig att uppnå om jag kommer till denna workshop?

 Mer anknytning och livlighet i dina relationer. Fördjupning i ärlighet, sanning, lek och passion.

 Skaffa insikter och färdigheter om hur du kan mötas som du är och hur du möter andra där de är.

 Synas, hörs och kännas. Upptäck ditt unika, sårbara uttryck och öva på att ge det en röst.

Plats: 

Dansterapi Centrum

Skeppargatan 6, 

114 52 Stockholm

 

 

Pris och bokning

Pris:

Tier 1 (Tickets 1-6): 2950 Sek

Tier 2 (Tickets 7-13): 3400 Sek

Tier 3 (Tickets 14-20): 3700 Sek

 

REFUND POLICY:

0-7 days before the event: no refund

7-15 days before the event: 25%

15-30 days before the event: 50%

Purchase-30 days before the event: 75%

Sweden10-22-125.jpg

Sign up  now!

Anmälan

Tack för din anmälan.

bottom of page