Sessioner för

FÖRMÅGAN ATT ÄLSKA

På grund av det kvinnliga hormonet östrogen påverkas en kvinna mycket mer av hormoner som vasopressin och oxytocin än män. Dessa hormoner gör kvinnan omtänksam, kärleksfull, öppen, kreativ och social.

 

I klassisk tantra sägs att en kvinnas gåva till världen är hennes kärlek. Att vara i kärlek är en vacker upplevelse och delad med andra skapas frid och harmoni runt omkring dig i alla dina relationer.

Om du lider av stress, låg självkänsla, brist på gränser eller rädsla, är det troligt att din förmåga att älska kommer att försvinna och ersättas av misstankar, svartsjuka, jämförelse, skvaller och dömande tankar om dig själv och andra. En tantrisk session hjälper dig att älska livet så som det är och att älska dig själv igen genom att balansera dina hormoner och omprogrammera dina negativa mönster.

ATT VARA I BALANS
 

Din sexualitet är din relation med din egen kropp och med din förmåga att njuta som människa. Sexualiteten är läkande, avslappnande och öppnar ditt hjärta som kvinna. Det är en plats för återhämtning och kontakt med det som är viktigaste i livet, kärleken till dig själv och dina medmänniskor. Kvinnans sexualitet är tätt sammankopplat med den kreativa kraften, skapande och en port in i andlighet. En kvinna som får blomstra sexuellt är en kvinna med stor kraft och potential att skapa.

ATT NJUTA SOM EN GUDINNA
 

Livet är oerhört njutningsfullt, när du som kvinna är avslappnad och i balans upplever du hur livet blir intensivare. Förmågan att njuta av fysisk beröring ökar och dina sinnen skärps.

 

Om du vill öka din förmåga att njuta av livet, lära sig själv massage, tantrisk meditation eller att slappna av riktigt djupt och låt kroppen översvämmas med glädje, rekommenderar jag starkt en privat session eller en tantrisk massage. Du kan också arbeta med sexuella trauman, brist på libido, att hitta självkänsla och läka kroppsskam.

"Jag har ända sedan min sexdebut aldrig kunnat njuta av sex eller min sexualitet. Så fort sex blivit på tapeten har min kropp låst sig och jag har blivit helt passiv. Jag har gjort det som förväntats av mig eller det som jag trott har förväntats av mig i min roll som flickvän."

 

Penetration för mig var lika med smärta och om jag inte kände smärta så var det rädslan för smärta som fångade mina tankar. Ibland kunde jag spela rollen som ”sexy girl” men min förhoppning var bara att killen skulle komma snabbare. Att prata om min upplevelse av smärta med min man skulle vara otänkbart då det skulle visa vilken dålig flickvän jag är.

 

Jag har tidigare sökt hjälp för detta, både genom healing och hypnos. Genom hypnos insåg jag att jag hade blivit sexuellt utnyttjad som barn, något jag inte hade ett ”riktigt” minne av, men händelserna efteråt minns jag tydligt och dom orsakar mig stor sorg. Särskilt gången då jag ljög för mamma och sade att jag ramlat ner för trappen och att det var därför jag grät.

 

Trots healing och uppgrävande av det gamla traumatiska minnet från min barndom, min kropp reagerade fortfarande på samma sätt som den alltid gjort. Spänd, rädd, stängd och inte närvarande. Jag hade ofta smärtor i min vagina i dagar efter samlag. Hopplöshet och en känsla av att något måste vara fel på mig började att ta form. Kanske är det såhär jag är född, kanske jag behöver en operation eller något?

 

Efter att ännu ett förhållande kraschat på grund av ett dåligt sexliv, var jag på en tantrisk workshop som Lin och Henrik Lennartsson höll i. Min känsla när jag gjorde reservrationen var nästan desperation, jag var redo att göra vad som helst för att läka mig själv. Workshopen för tung för mig och efteråt kände jag att jag behövde mera hjälp. Allt detta prat om fantastiska orgasmer, njutning och intimitet fick mig förstå vart mitt mål är och hur mycket jobb som behövdes för att nå det. Jag ringde Lin och bad henne om hjälp. Efter ca 1 vecka kom jag på min första session. Livrädd men bestämd att nå healing.

 

Genom en otroligt kärleksfull och tillåtande atmosfär, Lin guidade mig tillbaka in i mig själv och min kropp. Genom beröring och åter beröring började min kropp att slappna av mer och mer. I början hade jag massor av kläder på, men efter flera sessioner kunde jag ta av mer och mer. Sakta lärde jag mig, för första gången, att ta emot beröring och att gilla det. Jag lärde mig att uttrycka vad jag verkligen känner och Lin knuffade mig kärleksfullt genom mina rädslor.

 

Efter ett tag litade jag så pass mycket på Lin att vi kunde tillsammans jobba med att slappna av musklerna runt min vagina genom dearmorering och vaginal massage. Jag lärde mig att det inte är något fel med min ogina, bara att det fanns väldigt mycket muskulära spänningar som skapade all smärta och som gjorde det omöjligt för mig att uppleva njutning.

 

Idag kan jag ha sex med en man utan någon smärta, jag kan känna njutning och min kropp älskar beröring. Jag kan känna energier flöda genom min kropp som jag aldrig känt förut.

 

Och detta har mycket att göra med sessionerna jag tog med Lin. Så jag kan verkligen rekommendera dig som läser detta att ta en session om du har stora problem, små problem eller om du bara vill säga JA till livet!"

-Maria

En kvinnas sexualitet är en viktig del av hennes liv och en kvinnas libido kommer och går i cykler. Den sexuella lusten och hennes förmåga att njuta beror på vad som händer i hennes liv just nu, hur trygg hon känner sig, hur avslappnad hon är och i vilket stadie hennes hormonella cykel är.

 

För att en kvinna ska vara i balans måste hennes hormoner vara i balans. Om en kvinna lider av stress och ångest, dåliga sovvanor, om hon äter ohälsosam mat eller för små mängder mat, om hon medicinerar eller lider av övervikt, kommer hennes hormon nivå att bli rubbad och hennes sexualitet blir störd eller upphör.

 

Den del av kvinnans hormonella cykel där hon har det största drivet att älska och uppleva njutning är tiden kring hennes ägglossning. När kvinnans ägg släpps från äggstocken utsöndras ett hormon som kallas progesteron. Detta hormon gör henne harmonisk, glad och extatisk. Det gör hennes slemhinnor tjockare och våtare och hennes sexuella lust ökar.

 

Under klimakteriet eller vid användning av p-piller eller andra hormonpreparat kan bristen på progesteron göra en kvinna orolig, obalanserad och hennes slemhinnor blir torra och bräckliga.

 

Strax före menstruationen längtar många kvinnor efter lugn och ro, ett behov av att gå inåt. Det är en naturlig del av kvinnans sexuella cykel. Om hon är stressad eller orolig kan hon utveckla PMS, spänningar runt äggstockarna, känslighet och humörsvängningar.

 

Under menstruationen upplever vissa kvinnor ökad sexuell lust, kanske på grund av den obefintliga risken att bli gravid och livmoderhalsens ökade känslighet.

FÖRMÅGAN TILL ORGASM
 

Alla kvinnor kan få orgasm, även om du skulle lida av en ryggmärgsskada.  Den orgasmiska potentialen i en kvinnas kropp är oändlig. Kvinnor brukar ha djupare, längre och mer tillfredsställande orgasmer än män, även om män också har möjlighet att öppna upp till multipla orgasmer precis som en kvinnor.

 

Vissa kvinnor kan inte få vaginala orgasmer på grund av spänningar och avstängdhet. Anledningen till avstängdhet i könet kan vara många. Att ha penetrerande sex utan att vara våt av sin egen kåthet är en mycket vanlig orsak till brist på känsel i könet. Att spänna bäckenbotten under sex är en annan anledning till känselbortfall. Skam, brist på kåthet, brist på självförtroende eller sexuella övergrepp får slidan att domna bort - vilket leder till svårighet att uppleva orgasm. Under en session kan du arbeta med din orgasmiska potential. De metoder jag använder är coaching, utbildning, andning, bodywork och till och med yoni healing och yoni mapping.

PRIVAT SESSION

Livet och alla våra erfarenheter påverkar kroppen och kroppens förmåga att uppleva njutning. Om du vill veta mer om din yoni och din förmåga att få orgasm eller om du vill släppa bort spänningar och slappna av i din vagina, kan du boka en session.

 

Det är inte ovanligt att kvinnor stänger av sina känslor, sina drömmar, förmågan att njuta och sin spontanitet under perioder av stress eller stora omvälvande livshändelser. Om en kvinna inte känner sig trygg eller sedd av sin partner eller om de har svårt att acceptera sin kropp efter graviditet eller i klimakteriet kan sexlusten minska eller försvinna helt, till många kvinnors stora sorg. Om du som kvinna behöver hjälp för att övervinna sexuella och känslomässiga problem rekommenderar jag starkt en privat session.

 

Under en session möts du var du är just nu. Du blir sedd och hörd utan att bli dömd. Hos mig kan du kan prata om allting, ditt ljus såväl som ditt mörker, samtidigt som du blir berörd och hållen på dina villkor.

 

Precis som den fysiska beröringen är den energiska healingen en viktig del av en session. Genom beröring under djup närvaro läker  nervsystemet från fysiska och känslomässiga trauman.

 

Vi kan arbeta med alla slags ämnen, blygsel, skam, sexuella problem, eller varför inte lära dig att älska energetiskt?

 

Du kan också boka en tantrisk massage. Tantra massage är en sensuell upplevelse som väcker dina sinnen. Det är en mycket avslappnande massage som är djupt läkning. Du kommer att bli rörd med stor vördnad och närvaro, först med mjuka fingertoppar som långsamt förvandlas till en sensuell oljemassage. Om du vill kan du också ha en underbar bröstmassage.

 

En tantrisk massage ingår inte yoni massage.


 

VIKTIGT OM BOKNINGAR
 

Bokningar görs via telefon. Jag tar inte bokningar från skyddade och hemliga telefonnummer. Om du har frågor, skicka mig ett mail. För att boka en session eller massage måste du skicka mig namn, personnummer, adress och telefonnummer för förskottsbetalning via faktura.

 

Om du skulle behöva avboka sessionen kan du göra det två dagar innan och då får du pengarna tillbaka.

 

Du kan boka sessioner i Stockholm, Västerås och Örebro där Lin arbetar regelbundet, eller vart som helst i världen om du bokar en längre session.