top of page
200815_ab-55.jpg

Din sexualitet som man ger dig återhämtning, avslappning och tillfredsställelse i vardagen. Det är också ett sätt att komma närmare din partner utan att använda ord och ett sätt att bli sedd och älskad.

 

Den maskulina energin är närvarande, skarp, kraftfull och stabil och inom den klassiska tantran kallas mannens kön för Lingam. Lingam betyder pelare av ljus och är en symbol för närvaro och rent medvetande.

 

En man som får blomstra sexuellt känner sig stark, självständig, självklar och oövervinnerlig.

 

När en mans sexualitet blir störd, nedtryckt, fylld med skam eller full av krav så blir hans attraktionskraft mindre. Han får svårt att slappna av tillsammans med andra och får svårare att att uttrycka sig i relationen med sin partner.

ATT BLI BERÖRD, SEDD OCH BEJAKAD

Alla människor behöver närhet och beröring för att känna sig levande, lyckliga och tillfreds med livet. Om du vill utforska nya sätt att bli berörd på, om du längtar efter att bli sedd och älskad villkorslöst så ska du utforska tantra.

ATT VARA KÅT

Den manliga sexualiteten styrs av det manliga könshormonet testosteron och adrenalin, ett hormon som utsöndras vid fara, kamp eller kraftfull fysisk ansträngning. Om man kopplar ihop våld och sexualitet ökar man flödet av adrenalin och den sexuella kicken blir större. Det gör i sin tur att behovet för mera adrenalin ökar till nästa gång och det blir svårt att vara sexuellt upphetsad vid subtilare och mjukare sexuella möten.

Även om en kvinna älskar kraftfullt sex, behöver hon längre tid på sig än mannen för att bli sexuellt upphetsad. Hon behöver mera tid på sig för att slappna av, känna sig trygg och sedd av sin älskare innan hon kan gå djupare sexuellt. Som man kan du öppna kvinnan till djupare njutning genom att vara närvarande och inkännande. Det ökar er intimitet.

191102_PointOfSurrender-66_edited.jpg

"För mig har tantra inneburit en helt ny känsla av min sexuella energi. Jag lärde mig hur man cirkulerar energin inuti min kropp istället för att ejakulera när trycket är för högt. Nu kan jag få hela kroppen orgasmer och flera orgasmer precis som en kvinna och jag kan välja om jag vill ejakulera eller ej."

-Thomas

43409319934_d8efef7b7b_o_edited.jpg

ATT INTE FÅ STÅND

De flesta män drabbas någon gång i livet av olika typer av erektil dysfunktion. Det kan vara ett resultat av stress, medicinering eller höga krav på sexuell prestation. Det är oftast inte ett kroniskt tillstånd men en del män kan behöva hjälp för att komma ut ur den onda cirkeln.

 

Erektil dysfunktion är det första tecknet på hjärt och kärlsjukdomar och det är viktigt att utesluta det innan du börjar söka alternativa behandlingar.

Med hjälp av tantra kan du komma igenom de blockeringar som leder till erektil dysfunktion och du kommer dessutom att lära dig nya spännande sätt att älska på.

Tantra hjälper dig också att komma ifrån prematur ejakulering - och metoderna gör dig dessutom till en oerhört spännande älskare.

ATT VARA FÖR LITEN

Vissa män dömer storleken på sin lingam och är rädd att den ska vara för liten i det sexuella mötet med en kvinna. Kanske har kvinnan svårt att känna under ett vaginalt samlag eller så vill hon bli tillfredsställd genom stimulans på klitoris. En kvinnas kön anpassar sig till mannens storlek om hon bara får god tid på sig. Det tar ca 30 min för en kvinna att bli riktigt sexuellt upphetsad. När hon är det, sväller hennes kön precis som en penis och omsluter till och med ett finger med en värmande och sugande rörelse.
 

Ibland kan man som man uppleva att lingam ”krymper” med åren. En del upplever att hårdheten minskar. Det beror många gånger på spänningar i bäckenbottenmuskulaturen pga stress, hårdhänt onani eller sex med en partner som är spänd i underlivet.De speciella massage teknikerna inom tantra kan öka lingams storlek och förmågan till hårdhet om behandlingen upprepas under en längre period.

Tattoo Artist Portrait

"Jag kom till Lin efter många år av drogmissbruk. Jag efter mitt missbruk kunde jag inte få erektion längre och som en man med stor sexuell lust förstörde detta mitt självförtroende. Jag isolerade mig från all kontakt med kvinnor.

 

Jag hade bara två sessioner tillsammans med Lin, men de här sessionerna förändrade mitt liv. Jag lärde mig att jag har en energi lingam och hur jag kan njuta av min sexualitet med en mjuk penis. Samma vecka som jag skulle ha min tredje session hade jag en date med en kvinna och jag kunde älska energiskt med henne.

 

Det var något hon aldrig upplevt tidigare och hon var så glad. Jag insåg att jag är en gåva till kvinnorna med eller utan erektion. Jag lärde mig också att andas djupare och massera min penis så nu har jag erektion oftare, men varken jag eller min kvinna är beroende av min penis hårdhet för att uppleva sexuell njutning."

-Johan

bottom of page