Sessioner för

Ibland kan vardagens inramade mönster, stress, trötthet och även ert familjeliv bli ett hinder för intimitet och passion. Då kan ni ett par behöva hjälp för att släppa gamla mönster och hitta elden i relationen igen. Kanske behöver ni hitta nya sätt kommunicera era behov, era gränser och känslor för varandra eller stöd för att hitta närhet och fysisk intimitet. Ett parförhållande fungerar allra bäst om man kan dela sin sexualitet med sin partner, under en session med Lin kan ni få verktyg att utveckla er sexualitet och sexliv och ta er till nya höjder och djup tillsammans.

En par session är en fantastisk gåva till dig, till din partner och till din familj. Oavsett om ni har varit ett par i många år eller om ni är nyförälskade så kommer en par session att fördjupa er kärlek, er attraktion och ge er nya sätt att kommunicera på bortom era invanda mönster.

Det är möjligt att vårda förälskelsen och kärleken i en långvarig relation så att den bara fördjupas och blir mera spännande och vacker. Det är möjligt att bli förälskad i din partner igen efter många år tillsammans! Kanske vill du och din partner utveckla ert sexliv så att ni får djupare och kraftfullare orgasmer tillsammans eller så vill ni komma tillbaka till ömsesidig njutning efter barnafödande eller livskriser.

Under en session möts vi i närvaro och inom ramarna för er integritet som par utforskar vi det område ni är intresserade av, t.ex. beröring, intimitet, lust, sexualitet, konflikter, gemensamma mål, andlighet och villkorslös kärlek. Det är bättre att ha en session innan ni förlorar lusten till varandra snarare än efteråt.

"Jag har alltid varit den maskulina i vårt förhållande och tillslut har jag tröttnat på att vara den pådrivande kraften hela tiden. Under sessionerna jobbade jag och min man med att hitta nya sätt att relatera till varandra på. Jag fick lära mig att släppa kontrollen och ge mig hän, det var verkligen inte lätt, men resultatet var väl värt att kämpa för. Nu vågar jag vara sårbar och öppen med mina känslor inför min man eftersom jag har fått en ökad tillit till honom. Sexuellt vågar jag ge mig hän och det gör att jag njuter något oerhört."

 

Sessionerna med Lin har räddar vårt förhållande.

-Marie

Pris och bokning:


 

Jag föreslår att ni bokar en 90-180 min session första gången tillsammans med mig. Om ni vill kan du boka en längre session. Det är några av de ämnen ni kan arbeta med:

  • Medveten kommunikation - ett sätt för dig att ansluta utöver vanliga mönster. Ibland kan du "fastna" i kommunikationsmönster. Med medveten kommunikation får du verktyg för att förstå varandra djupare.

  • Tantrisk massage - för dig som är intresserad av tantra, massage, karosseri eller energi arbete. Det här är en meditativ massage som har potential att öppna dig för djupare njutning, ökade orgasmiska upplevelser, andliga upplevelser och det känns som älskling på andlig nivå.

  • Yoni och lingam massage.

  • Initiering till tantrisk healing - bli varandras sexuella healers genom en tantrisk initiering. Detta är INTE en professionell utbildning utan kan enbart praktiseras med din partner.

  • Ökad intimitet - vissa par kämpar med brist på intimitet eller att en av parterna har mer libido än den andra. I en par session kan du hitta sätt att möta känslomässigt, sensuellt och sexuellt.

  • Ett romantiskt äventyr - vi kan ordna en fullständig tantrisk upplevelse för er båda. Som en oförglömlig gåva av kärlek till speciella tillfällen eller bara för kärlekens skull. Be om prisförslag och tidsramar.

"Jag och Marie gick i parterapi hos Lin under ett halvår och jag var upprikigt sagt väldigt tveksam i början. När Marie tog upp önskemålet om att börja i terapi kändes det som kritik mot mig och som en fortsättning på alla våra konflikter. Men redan under första sessionen förstod jag att detta var något som jag skulle ha behövt titta på redan som tonåring. Jag hittade min maskulinitet och min kraft i parterapin och inte bara relationen med Marie är bättre än någonsin, hela mitt liv har förändrats. Jag har mer kraft, mer självförtroende och har gjort stora förändringar inom både yrkeslivet och privatlivet tack vare detta."

 

-Johan