top of page
191208_Lin&Marek-21_edited.jpg
vad är tantra?

Ibland kan vardagens inramade mönster, stress, trötthet och även ert familjeliv bli ett hinder för intimitet och passion. Då kan ni ett par behöva hjälp för att släppa gamla mönster och hitta elden i relationen igen. Kanske behöver ni hitta nya sätt kommunicera era behov, era gränser och känslor för varandra eller stöd för att hitta närhet och fysisk intimitet. Ett parförhållande fungerar allra bäst om man kan dela sin sexualitet med sin partner, under en session med Lin kan ni få verktyg att utveckla er sexualitet och sexliv och ta er till nya höjder och djup tillsammans.

En par session är en fantastisk gåva till dig, till din partner och till din familj. Oavsett om ni har varit ett par i många år eller om ni är nyförälskade så kommer en par session att fördjupa er kärlek, er attraktion och ge er nya sätt att kommunicera på bortom era invanda mönster.

Det är möjligt att vårda förälskelsen och kärleken i en långvarig relation så att den bara fördjupas och blir mera spännande och vacker. Det är möjligt att bli förälskad i din partner igen efter många år tillsammans! Kanske vill du och din partner utveckla ert sexliv så att ni får djupare och kraftfullare orgasmer tillsammans eller så vill ni komma tillbaka till ömsesidig njutning efter barnafödande eller livskriser.

Under en session möts vi i närvaro och inom ramarna för er integritet som par utforskar vi det område ni är intresserade av, t.ex. beröring, intimitet, lust, sexualitet, konflikter, gemensamma mål, andlighet och villkorslös kärlek. Det är bättre att ha en session innan ni förlorar lusten till varandra snarare än efteråt.

Vad är tantra?

"Jag har alltid varit den maskulina i vårt förhållande och tillslut har jag tröttnat på att vara den pådrivande kraften hela tiden. Under sessionerna jobbade jag och min man med att hitta nya sätt att relatera till varandra på. Jag fick lära mig att släppa kontrollen och ge mig hän, det var verkligen inte lätt, men resultatet var väl värt att kämpa för. Nu vågar jag vara sårbar och öppen med mina känslor inför min man eftersom jag har fått en ökad tillit till honom. Sexuellt vågar jag ge mig hän och det gör att jag njuter något oerhört."

 

Sessionerna med Lin har räddar vårt förhållande.

-Marie

Vad är tantra?
tantra för par

"Jag och Marie gick i parterapi hos Lin under ett halvår och jag var upprikigt sagt väldigt tveksam i början. När Marie tog upp önskemålet om att börja i terapi kändes det som kritik mot mig och som en fortsättning på alla våra konflikter. Men redan under första sessionen förstod jag att detta var något som jag skulle ha behövt titta på redan som tonåring. Jag hittade min maskulinitet och min kraft i parterapin och inte bara relationen med Marie är bättre än någonsin, hela mitt liv har förändrats. Jag har mer kraft, mer självförtroende och har gjort stora förändringar inom både yrkeslivet och privatlivet tack vare detta."

 

-Johan

bottom of page