top of page
4_edited.jpg

LYSSNA

Guru betyder "vägvisare mot ljuset". Inom tantran finns inga yttre gurus. Istället vill vi hitta din inre guru. Din inre vägvisare.
Vi har alla en inre röst och när vi lyssnar på den blir livet enkelt, utvecklande och vackert.

Hur din inre röst uttrycker sig är väldigt individuellt. Vissa känner det som kroppsliga förnimmelser. Man brukar tala om magkänsla eller att följa sitt hjärta. Andra får guidning genom drömmar eller bilder men de flesta upplever sin inre sanning som en tanke.

När du börjar lyssna på din inre röst - blir den starkare.


 

Gold Liquid

Om du har vanan att vara andra till lags eller att oroa dig över vad andra ska tycka om dig och dina livsval så är din inre röst försvagad. Samma sak gäller om du följer en samhällsnorm, eller en religiös eller kulturell norm utan att ifrågasätta den och anpassa livet
till dina behov och din personlighet.

Det leder ofta till att livet känns grått och tråkigt och att du förr eller senare vaknar upp och känner "var det inte mer än det här?"

200815_ab-101_edited_edited.jpg

Ett konkret tips för att börja lyssna på din inre röst:

När du ska göra ett val i livet. Stanna upp och sätt dig i meditation. Andas långsamt och lägg sedan din ena hand på hjärtat. Fråga inåt efter svar och lyssna. Kanske kommer svaret som en känsla, en bild eller en mening som känns sann.

Lyssna i konflikter

Om du saknar tillit, självkänsla och om du är kritisk mot dig själv är det lätt att gå in i försvar i konflikter. Det leder aldrig till förståelse eller lösningar. Prova istället att lyssna på den du har en konflikt med. Lyssna också inåt och ta tid på dig att hitta de sanna tankarna. Våga säga i en konflikt att "det här måste jag fundera på" så att du inte uttrycker dig i affekt.

Untitled design-42.png
JennyDrakenlind_20221114_0002_WEB-2_edited.png

Ibland kan man sitta fast i gamla mönster som gör att du inte riktigt kan hitta din inre röst. Orsakerna kan vara många. Kanske har du blivit tystad som barn, nedvärderad eller förlöjligad. Kanske lever du i en kultur där man förväntas "vara som alla andra" eller att foga sig.

Hos mig får du hjälp att hitta DIN sanning och att låta din inre röst guida dig till ett lyckligt liv. Behöver du min hjälp eller inspiration?

Hör av dig till mig. Jag finns här för dig!  

Lin

Tantra Terapeut

Behöver du stöd i att lyssna på din inre sanning? Boka en initiering med Lin!

bottom of page