top of page

TANTRA RETREAT
FÖR PAR

Lin-62.jpg

Jag ska berätta en historia för dig.

 

Jag mötte min älskade Marek på Ecstatic Dance i Koh Phangan.  Efter dansen var vi oskiljaktiga. Marek har en fantastisk förmåga att hitta vackra och romantiska platser och han överraskade mig ständigt med nya romantiska dejterVi fick en månad full av kärlek och äventyr i Thailand innan det var dags för Marek att åka tillbaka till Prag.

Några månader senare flög jag för att besöka honom i Tjeckien. Han mötte mig på flygplatsen, uppklädd i blå kostym och med ett stort hjärta utskuret i papp. Sedan tog han med mig till en av de vackraste platserna jag någonsin varit på.

Vi åkte genom det vackra landskapet, genom söta små byar och gula fält till Chateau Třebešice. Ett pittoreskt litet slott, renoverat från en ruin av ett excentriskt par med smak för konst. Marek och jag spenderade några sexiga och kärleksfulla dagar i ett av slottens vackra rum. Vi njöt av fantastisk mat och häpnades över skönheten i slottsträdgården. Det var en resa som satte sina spår djupt in min själ. 

Nu vill vi bjuda in ER till denna magiska plats. Ett magiskt tantra retreat för par i ett slott fullt av äventyr och massa små överraskningar. Unika rum som designats av olika konstnärer och fantastisk miljö. Detta är ett tantra retreat för par som älskar att njuta av livet!

Vi vill bjuda in er som vill njuta mer, komma djupare i er relation och för er som vill älska mer. Både kroppsligt och själsligt. Jag och Marek kommer dela med oss av våra mest kraftfulla tekniker och ni kommer få utöva de mest intima teknikerna, tryggt i ert eget rum på slottet.

Vi har bara sju platser på detta exklusiva par retreat, så se till att boka i tid om ni vill följa med.

Tider:

Fredag 23 September

13.30 - Transfer från Prag till Chateau Třebešice.

15.00 - Check in

16.00 - Öppnings Cirkel

19.00 - Middag

21.00 - Tantrisk Ceremoni och Kundalini Energi

Tantra betyder redskap för expansion och oavsett om du är nybörjare eller avancerad inom tantra så leder taktiska meditationer och ceremonier till ett djupt transcendentalt tillstånd som får dig att växa som människa. Denna ceremoni öppnar ditt medvetande och får dig att vilja ta vara på livet mer. Du får också lära dig vad kundalini energi är och hur du upplever detta med din partner.

Lördag 24 September

7.00 - Morgon Promenad

8.30 - Medveten kommunikation

Kommunikation är a och o i alla relationer. Ibland döljer vi vår sanning av rädsla för att såra eller för att vi är rädda att bli kritiserade. Med våra enkla men kraftfulla kommunikationsverktyg får ni verktyg för att slippa missförstånd, konflikter och projektioner. Denna lekfulla workshop för er närmare varandra själsligt.

10.00 - Frukost

11.30 - Yoni & Lingam Aktivering 

En demonstration av tantra massage och en unik intim massage som ökar din känslighet, gör dig mera sexuellt uthållig som man och som boostar din orgasmiska potential. 

12.30  - Egent praktiserande på rummet 

På detta retreat får ni praktisera de avancerade teknikerna i ert eget rum, för största möjliga integritet.

16.30 - Cirkel

Vi möts i cirkel för att dela med oss av våra upplevelser och insikter.

18.00 - Middag

19.30 - Workshop - Energiskt sex

Söndag 25 September

7.00 - Morgon Promenad

8.00 - Frukost

9.00 - Avslutnings cirkel

11.00 - Transfer till flygplatsen

 

 

 

tantra for couples
tantra for couples
tantra for couples
bild7.jpeg
tantra retreat
tantra för par
tantra för par
tantra för par
tantra för par
Anmälan

Pris per person inkl. mat, ett vackert och unikt inrett rum, retreat och transfer från prag och tillbaka:

6.000 Sek

Tack för din anmälan.

Marek är i grunden tatuerare och hypnotisör, men han har på senare år även utbildat sig till tantra terapeut och tillsammans med Lin leder han kurser och retreats med fokus på tantra massage.

Han har en äventyrlig själ och en förmåga att skapa ett oerhört tryggt space. Marek har smak för det extraordinära och han har en stark energi som inspirerar och förför.

Lin Lovely Marek
bottom of page