top of page

THE POINT OF SURRENDER
 

Går det att föra samman tantra

med conscious kink?

 

Självklart. 

 

Tantra handlar om expansion av medvetandet och att bejaka livet som det är.  Livet är inte bara vackert eller hemskt, mörkt eller ljust. Livet är magiskt och det är när vi ger oss hän till livets magi som vi verkligen växer som människor med tillit, acceptans och kärlek.

 

The Point of Surrender är en fusion av tantra och BDSM. Du kan komma själv eller tillsammans med en partner till retreaten. Det behöver inte vara din livspartner utan det kan lika gärna vara en älskare eller en vän med vilken du känner dig trygg att utforska både ljus och mörker med. Kommer du själv så får du byta partner i varje övning.


Vårt primära fokus på kursen är hängivelse. Hängivelse anses inom många andliga traditioner vara en mycket viktig del i att uppnå lycka och det anser även vi.

191102_PointOfSurrender-35_edited.jpg
par kurs tantra

THE POINT OF SURRENDER
1 - 5 Maj 2024

20 - 24 April 2022

Lin och Andy som håller i kursen har utforskat hängivelse, underkastelse och dominans inom många olika områden både privat och professionellt. Att ge sig hän innebär att kunna släppa kontrollen och vara totalt närvarande i det som är och the Point of Surrender är en kurs för att öva sig på detta och att leka med makt dynamiken i ett förhållande. För oss är er trygghet och komfort det absolut viktigaste. Du kommer aldrig tvingas att göra något du inte vill och du har alltid tillgång till ett team av utbildade terapeuter som support.

Alla som har varit på våra kurser tidigare förvånas över långsamheten, skönheten och friden i det vi erbjuder. Samtidigt utmanas du och får utrymme att känna allt - kärlek och hat, skam, rädsla, smärta, kåthet och längtan och du får uttrycka dina känslor rått och ärligt.

 

Kursen passar både dig som är nyfiken nybörjare och dig som är erfaren.

 

Är du van att gömma dig själv på grund av rädsla för att bli dömd eller avvisad? Har du för vana att uttrycka dina önskningar bara halvvägs och utelämna de innersta längtan? Är det svårt för dig att ta kontroll över ditt liv och vara bestämd i dina beslut eller har du svårt att ge upp?

 

Genom att utforska dominans och hängivelse behandlar vi alla dessa ämnen, och mer - kopplade till ditt sexuella liv och din vardag i allmänhet.

Fördjupa er kommunikation.

Grupp coaching, individuell coaching av utbildade terapeuter, gräns sättnings övningar och kommunikations övningar är en viktig del av kursen.

Möt varandra djupare med tantriska meditationer och ceremonier.

Upplev energiskt sex och yoni healing.

Möt smältpunkten mellan smärta och njutning. Lär dig att hantera piskor och andra redskap på ett tryggt och vackert sätt.

Många läker sina trauman genom just smärta.

Den japanska repkonsten Shibari är inte bara vacker, utan ett spännande redskap för att komma varandra närmre som par.

Lär er grunderna eller utveckla den kunskap du redan har.

Utforska er relation genom övningar med power dynamic.

Vem styr och vem följer och vad händer om vi byter roller?

Självklart bjuder vi dig på roliga play parties där du kan klä upp dig och utforska din sexualitet tillsammans med din partner eller de andra i gruppen.

Wht s Point of Surrender

Co Teacher - Andy Buru

​Andy Buru undervisar i bondage ur ett konstnärligt och terapeutiskt perspektiv, sedan 2008. Hans främsta inspirationskällor är japansk repkonst (Yukinaga Max) och modern dans (Felix Ruckert). Han är en teaterstudent, medicinsk massageterapeut, före detta organisationscoach och en medveten kinkster. Under sina femton år med BDSM har han varit en slav, ägare, hedonist, purist, magiker och slampa. Nu tar han med sin nördiga passion för psykologi, anatomi och mystik och låter de smälta samman. Andys terapeutiska arbete är baserat på moderna modaliteter för förkroppsligad traumaterapi, samtycke och medveten sexualitet, istället för gamla andliga trossystem.

andy.jpg
par kurs tantra

TESTIMONIAL

 

Det var fem häpnadsväckande dagar på the Point of Surrender. Jag minns hur nervös jag var över att komma på kursen, både BDSM och tantra var nytt för mig och min partner, men nu efteråt är jag så tacksam för att vi gjorde det. 

 

Det var en livsförändrande upplevelse för oss båda och vi kunde inte ha fått bättre guider till denna värld, så tack för det.

 

I början av kursen nämnde jag att min utbrändhet ledde mig hit, att jag ville veta varför jag är som jag är och att jag av någon anledning kände att den här världen kan ha nyckeln till att låsa upp den.

 

Innan kursen var det bara en känsla, jag kunde inte riktigt sätta ord på varför det var så men efter Andys och Lins guidning så har allt fallit på plats. Jag känner att jag förstår mig själv bättre och jag förstår sambandet mellan mig själv, sex och underkastelse/dominans. Inte bara på ett intellektuellt plan utan även på ett förkroppsligat plan, vilket gör det verkligt och ger det kraft att transformera mig. 

 

Dessa tekniker fungerar även på människor som nästan inte har någon erfarenhet av varken tantra eller BDSM.

 

Jag är till och med tacksam för min utbrändhet nu eftersom det ledde mig till hit. Det känns som att vi har hittat en helt ny flygel att utforska i livets hus. Vi har anmält oss till er onlinekurs nu och kommer att hålla ett öga på framtida evenemang och workshops.

Tack tack tack!

 

Niklas

Pris och bokning

Pris per person: 9.900 kr - då ingår mat & boende i sovsal. Betala 800 kr extra per person och få ett dubbelrum*

Du kan betala med kort eller Swish genom att klicka på anmälnings knappen. Eller så kan du få en faktura på beloppet genom att maila: info@theartoflove.nu

Plats; Åtvidaberg

 

 

* Din plats är säkrad först vid betalning av kursavgiften. Anmälan är bindande och undantag görs endast vid sjukdom och uppvisande av sjukintyg från en läkare. Du kan dock sälja din biljett om du skulle få förhinder

par kurs tantra bdsm

Sign up  now!

bottom of page