211115_lin-78_edited.jpg
211115_lin-56.jpg

JUST RECEIVE RETREAT

Vi är tantra terapeuter och vi finns här för Dig. Vi vet att villkorslös kärlek är läkande och livgivande och vi vill dela med oss av våra kunskaper och vår förmåga att hålla Dig i kärlek.

Receive Retreat är ett retreat för Dig som vill öva dig på att BARA ta emot. För Dig som vill ha ny energi, djup avslappning och mera njutning i vardagen.

Du välkomnas till Shamballa av ett femtontal tantra terapeuter under utbildning. Shamballa är en vacker plats vid en djup tjärn omgiven av skog. Här finns friden Du söker.
Terapeuterna är här som den sista delen av sin utbildning och de erbjuder Dig individuella tantra sessioner under hela veckan.

 

De individuella sessionerna är 100% till för Dig och Du kan önska allt ifrån terapeutiska samtal, beröring, tantra massage eller kundalini awakening. Förutom sessionerna får Du inspirerande tantra workshops med Lin som är en av Europas främsta tantra lärare och ledare för Sveriges enda utbildning inom tantra terapi™. Dessutom får du underbar vegansk mat, bastubad och skön gemenskap.

Här nedan ser Du schemat för retreaten. 

Anmäl dig nu till

Just Receive Retreat

shamballa.jpg

DATUM:

31 maj till 5 juni 2022

Priset för retreaten är: 

Del i fyrabäddsrum: 8.400 kr  SLUT SÅLT

Del i trebäddsrum: 9.100 kr

Del i två bäddsrum: 9.800  kr

 

 

Mat och individuella sessioner ingår i priset. Det är begränsat antal platser - vi tar bara emot tio deltagare. Betalning av retreater garanterar Din plats.

 

 

 

Anmälan

Tack för din anmälan.