top of page

TANTRA MASSAGE

210918_Lin-29_edited.jpg

The Art of Loves Tantra Massage Kurs
är en hel veckas djupdykning i tantrisk filosofi och tantrisk massage. 

Kursen grundas på tre grundstenar:

- Vetenskap
- Tantrisk filosofi
- Intuitivt arbete  

Du kommer att guidas genom olika moduler där du får lära dig massage tekniker och vetenskapen bakom dessa tekniker. Tantra massage i sig öppnar upp för djupt andliga upplevelser och genom dessa guidas du in i den tantriska filosofin.

 

the Art of Love's

Tantra Massage Kurs

Tantra massage är en intuitiv massage form med syfte att öppna energiflödet i kroppen.  En tantra massage kan vara allt ifrån otroligt stillsam, till intensiv eller erotisk. Tantra massage handlar om mötet mellan två kroppar med intentionen att expandera, andligt.

 

På the Art of Love’s tantra massage kurs kommer du att få en grundläggande kunskap om tantra och när du förkroppsligat de andliga upplevelserna på tantra kursen så kan du ge dina vänner, älskare & älskarinnor en helt magiska tantra massage.

 

Du kan komma själv eller tillsammans med en partner till tantra massage kursen. Om du kommer med en partner är det möjligt för er att göra alla tantra massage övningar tillsammans. Ni kan också välja att ibland byta partner under tantra kursen. Om du kommer ensam byter du partner i varje övning.

 

För oss är din trygghet det allra viktigaste. Det betyder att inget av de delmoment vi erbjuder är obligatoriskt. Du behöver inte göra alla tantra massage tekniker och du kan när som helst avbryta eller modifiera en övning. Dessutom har the Art of Loves tantra massage kurser alltid ett team av välutbildade terapeuter som assistenter. Hos oss är du trygg att utforska den djupa frågan “vad är tantra” och att möta både ditt ljud och ditt mörker. 

 

Så unna dig nu en underbar vecka i vacker natur, med god mat och underbara människor och lär dig att ge och ta emot gudomlig beröring genom tantra massage.

The Art of Love's Tantra Massage Kurs innehåller följande:

Kom själv eller tillsammans med en partner.

Om du kommer med en partner kan ni välja att göra alla övningar tillsammans eller att byta partner då och då. Kommer du själv kan du byta partner i varje övning.

Lär dig grunderna i klassisk tantra såsom meditation, shadow work, cirkulation av energi och eyegazing. Upplev tantriska ceremonier och ritualer som expanderar ditt medvetande.

Lär dig enkla och meditativa massage metoder:

- Empty Hand Touch

- Medveten beröring

- Grundande massage

Lär dig inre massage tekniker:

- Hals och mun dearmorering

- Yoni Healing

- Sacred spot

Utforska gränssättning och lär dig säga nej till det du inte önskar.

Utöka din kropps potential till njutning och träna på att be om det du vill ha.

Njut av djupa samtal och spännande möten. Tantriska fester och spa kvällar tillsammans med de andra deltagarna.

I gruppen är du är trygg och hållen av Lin och hennes assistenter.

Lär dig avancerade

tantra massage metoder:

- Dearmourering

- Kundalini aktivering

Energetiskt sex

Upplev sensuella eller erotiska massage tekniker:

- Sensuell oljemassage

- Lingam aktivering 

ASSISTENTER

kristina.jpeg

Kristina Manpriya

Kristina är en tantraterapeut och yogalärare med en passion för ljud och sång. Hennes lugna och centrerade personlighet får dig att känna dig avslappnad och accepterad när du behöver stöd.

Ea.jpeg

Ea Bergstrand

Ea är tantraterapeut och yogalärare på Mahalaya, Center for Holistic Growth. Ea är en klippa att luta sig mot med en klarhet som ser genom all din "skit". Ea har din rygg med mycket kärlek!

robert_edited.jpg

Robert Törnqvist

Robert är en tantraterapeut med en magisk touch. Hans maskulina och centrerade närvaro låter dig bearbeta och läka i hans omtänksamma armar.

Robert brinner för naturen och är en fri och lekfull själ.

jennie.jpeg

Jennie Dalsmark

Jennie är tantraterapeut och barnmorska. Hennes moderliga energi och varma omfamning låter dig läka dina barndomssår.  Har du behov att möta en djupt närande feminin energi  så är Jennie  din terapeut.

Kursen hålls på Skeppsudden, där du omfamnas av den vackra naturen vid Bråvikens vatten. Här finns vedeldad bastu, badtunna under stjärnhimmelen och en äppelträdgård full av dagsländor.

Välkomna

Anälan

PRIS OCH DATUM

DATUM:

17 - 23 April 2023

eller

18 - 24 September 2023

Priset för tantra massage kursen är 16.000 kr per person och då ingår både mat och boende under en vecka på Skeppsudden. 

 -

Kom själv eller tillsammans med din partner.

Vill du certifiera dig till tantra massör? 

 

Då börjar utbildningen online den 23 mars. Online kursen kan du göra i din egen takt och du har kvar alla videos och texter även efter tantra massage veckan på Skeppsudden.

Efter tantra massage veckan på Skeppsudden fortsätter utbildningen med 4 st provklienter.

Pris för certifierings utbildning:

Innan 1 Mars: 27.000 kr (betala allt på en faktura)

Efter 1 Mars: 30.000 kr

Tantra Massage Kurs
ANMÄLAN

Tack för din anmälan.

alva.jpeg

Marte Alva

Alva är tantraterapeut, workshopledare och shaman. Alva är en vild, otämjd kvinna och hon välkomnar alla dina autentiska uttryck att komma fram när hon håller dig i ett varmt, tryggt och kärleksfullt space.

jens.jpeg

Jens Lundström

Jens är en var trygg och närvarande tantra terapeut som har förmågan att verkligen se dig och hålla dig i alla dina känslor.

amelia_edited.jpg

Amelia Griffith

Amelia är en tantraterapeut med passion för kvinnor och alla sexuella trauman och sår som kvinnor bär i sina kroppar. Hon använder njutning och extas i sina helande sessioner.

bottom of page