top of page
Tantra Kurs Online

Lär dig tantra i trygg hemmiljö.

En online kurs är ett bra alternativ för Dig som har svårt att komma ifrån och delta på ett retreat. Eller för Dig som vill ha en kontinuerlig practice efter ett retreat. Utöva tantra själv eller tillsammans med en partner med våra vackra och inspirerande kurser baserade på lättbegripliga videos och beskrivande texter. 

Mera Njutning - För Kvinnor


Vill du hitta självkänsla, inre kraft och mera njutning i vardagen? Vill du älska dig själv och bli fri från dömande och prestationsångest? Med Mera Njutning - För Kvinnor så får du ett kraftfullt tre veckors program med övningar från yoga, tantra, tao och mental träning som kommer ge ditt liv en ny vändning och ett sexuellt uppvaknande.

Pris för kursen: 2.500 kr

 

Mera Njutning - För Män

Visste du att även män kan få multipla orgasmer? Kursen Mera Njutning - För Män ger dig nycklarna till tantrans hemligaste rum. Den torra orgasmen! Med denna kurs kommer du att få en helt ny relation till sex, du kommer att kunna älska längre, du kommer att ha mer sexuell energi och ge dig själv och dina partners mera njutning. 

Pris för kursen 2.500 kr

Mera Njutning  - För Par


Längtar du efter en relation med mera förståelse, passion och skönare sex? Här får du alla redskap du behöver för att hålla elden vid liv och för att bjuda in mera intimitet, njutning och pirr i ert förhållande. Ni väljer själva hur ofta ni vill göra kursmomenten och väljer övningar från en övningsbank, tydligt illustrerat med smakfulla videos.

Pris: 3.000 kr 

Lär dig
TANTRA ONLINE 

Köp kursen här

Fyll i formuläret med din beställning eller skicka ett mail till info@theartoflove.nu med ditt namn, personnummer och email adress tillsammans med den produkt du vill köpa. Sedan får du en faktura via din mail. När produkten är betald så får du en länk för inlogg till kursen.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
191208_Lin&Marek-54_edited_edited.jpg
Köp din kurs

Tack för ditt köp. Faktura kommer inom kort.

beställ online
bottom of page