top of page
200815_ab-11.jpg
Tantra Kurs

TANTRA TERAPI

Tantra Terapi™ är en kombination av samtal med empatiskt lyssnande, coachande frågor och beröring. Beröringens karaktär varierar beroende på vilka symptom du kommer med. Tantra Terapi™ är ett oerhört kraftfullt redskap för att komma till bukt med relationsproblem, sexuella och emotionella svårigheter och upplevelser av avstängdhet, stress, depression m.m.

Tantra Terapi™ baseras på tantrisk filosofi där allting är en del av det gudomliga, en del av livet. Ingenting som du kommer med döms som sjukt eller dåligt. Det lidande du bär på är ett resultat av de känslor som du stängt in i kroppen under många år, många gånger till följd av trauman.

Vi lever i ett samhälle där närhet och mänskliga relationer många gånger decimerats till ytliga utbyten och bristen på äkta kärlek gör oss sjuka. Under en terapi session kommer du få uppleva villkorslös kärlek, närhet och autentiska speglingar. Det läker på djupet och många tycker att tantra terapi är mångt mycket mera effektivt än psykoterapi och konventionell medicinering och vård. 

Det är omöjligt att i detalj beskriva en terapi session eftersom innehållet i sessionen varierar beroende på vem du är som individ. Terapin handlar om att skapa förståelse för dina kroppsliga, emotionella och mentala reaktioner och att kartlägga dess ursprung. Sedan jobbar vi med att släppa de fysiska och mentala spänningar som skapar stress, fysiska symptom och lidande, samtidigt som vi bygger upp ett nytt sätt att agera och interagera på som leder till det liv du verkligen vil leva.

Det klienter oftast söker hjälp för är:

* Erektionsproblem
* För tidig utlösning
* Sexuell smärta män/ kvinnor
* Oförmåga till orgasm
* Låg libido
* Kommunikationssvårigheter
* Intimitets svårigheter
* Stress, oro/ ångest
* Ensamhet
* Sorg efter abort/ förlorat barn
* Graviditet/ stöd efter förlossning
* Låg energi
* Svårt att ta emot beröring
* Sexuella trauman
* Odefinierbara trauman

 

tantra kurser

Sessionerna ges i Örebro och online.

Om du har svårt att bestämma dig för vilket paket du vill köpa kan vi ha ett rådgivnings samtal över telefon.

Se vilka paket du kan välja mellan längre ned.

 

Maria är en av mina klienter som kom med ett mycket svårt sexuellt trauma. Traumat manifesterades som ökad olust inför sex och till slut utvecklade hon vestibulit. Efter ett års intensiv terapi är Maria fri från sina besvär.

(det är inte Maria på bilden)

200815_ab-24_edited.jpg

Att gå i tantrisk par terapi är både spännande och helande. Vi utgår alltid från er som individer och som par och söker möjligheter för ar att mötas djupare och älska mer.

Oftast guidar jag er in i olika taktiska möten och ibland kan jag vara med som tredje part om det är något ni önskar och något som känns rätt för oss alla.

Vi kan jobba med kommunikation, känslor av avvisande, brist på lust eller gamla trauman som skapar svårigheter att mötas. Ibland kan en av er få bli den andres "healer" och många gånger handlar sessionerna helt enkelt om att utveckla sitt kärleksspråk och att njuta mera tillsammans.

200815_ab-55_edited.png

Andreas är en av de klienter jag arbetat med i ett års tid. Han förändrades något oerhört under de sessioner vi hade tillsammans. Det här är hans berättelse:

 

Jag var djupt olycklig, på väg ner i en depression. Jag tyckte inte om mig själv och gick omkring med en knut av sorg och ångest i magen. Livet var ”ok” om någon frågade, men jag gömde mig från världen och led i tystnad. Jag var funktionellt sorgsen. Livet flöt förbi medan jag bara satt och tittade på.

 

Jag hade svårt att se mig själv och jag kände en frånkoppling mellan mitt fysiska och mentala liv. Det var som att jag gick i sömnen, på autopilot.

 

Kontrasten till idag är så stor att jag har svårt att tro att det är mig själv jag skriver om. Det känns som att jag beskriver en avlägsen släkting eller en bekant. Allt började vända för mig när jag tog steget och frågade efter hjälp, även fast jag inte riktigt visste vad det var jag ville ha hjälp med.

 

Lin har varit en helt fantastisk guide. Det finns en styrka och närvaro i bemötandet som är både varmt och välkomnande, men samtidigt helt klart ”no nonsense”. Hennes närvaro och stöttning har hjälpt mig öppna upp så att jag kunnat skåda mitt inre med klarhet och mod. Det har inte varit lätt, men jag kunde inte ha vänt mig till någon bättre!

 

Jag är tacksam för att jag kunnat släppa år av sorg och självförakt. Tacksam över att inte längre känna skuld eller känna att jag behöver be om ursäkt för att jag är här.

 

Tacksam är ett bra ord! Men det är ganska blekt i förhållande till vad jag känner, och förmedlar inte djupet av den innerliga glädje som jag bärs fram av idag.

 

Idag mår jag bra!

 

Idag är jag levande!

 

Jag heter Lin och jag är en av Sveriges främsta tantra terapeuter. Jag har arbetat som kropps terapeut i snart 20 år och som tantra terapeut de senaste 10 åren. 

Hos mig blir du mött med stor närvaro och en icke dömande inställning. Jag har sett och hört det mesta och jag har förmågan att se ljuset inom dig och att guida dig mot det.

Jag har också en annan, mycket ovanlig förmåga. Jag kan älska villkorslöst och den kärleken är helande, läkande och helt utan krav.

Min erfarenhet är att de flesta kroppsliga och emotionella svårigheter löses upp när de blir förstådda, omhändertagna och älskade. Trots att smärtan och oron kan vara svår, så kan vi hitta njutning och kärlek tillsammans. Det ger dig energi att gå vidare, att släppa taget om det förflutna och att läka de fysiska symptom du burit på.

201004_PointOfSurrender-5.jpg
bottom of page