top of page
240108_Lin-114.jpg

TANTRA KURSER

Att gå på en tantra kurs, eller ett par retreat med The Art of Love är ett socialt och utvecklande äventyr. Oavsett vilken tantra kurs du väljer så är upplevelsen designad för att hjälpa dig att utveckla högre nivåer av känslomässig och fysisk intelligens.

 

Genom exklusiva och engagerande aktiviteter kommer du att få en nyvunnen uppskattning av din kropp och dina kontakter med andra. På en tantra kurs får du möta dig själv och andra i nyfikenhet, glädje och lust. Lin och hennes team med välutbildade assistenter skapar en trygg plats för dig att bryta gamla mönster och att växa i kärlek. Vår intention är att du ska känna dig hållen i alla känslor som kommer upp. På våra evenemang finns plats för hela dig, din nyfikenhet, din glädje likväl som din osäkerhet och kanske till och med din rädsla för utanförskap.

 

Om det inte passar dig som person att utöva tantra i grupp på en tantra kurs så kan du anmäla dig till en av the Art of Love's populära onlinekurser. En onlinekurs i tantra ger dig spännande och utvecklande övningar att utforska antingen själv eller tillsammans med en partner i en trygg hemmiljö. 

 

Ett annat alternativ för dig som vill vara med privat är att boka en initiering i tantra - för dig själv eller tillsammans med en partner. En initiering är som en tantra kurs bara för dig. En upplevelse som både utmanar och ger njutning.

 

KALENDER 2024

tantra retreat

Ängsbacka Tantra Festival

16 - 21 juli Ängsbacka

En tantra festival är en plats där du får möta många nya vänner i öppenhet, sårbarhet och acceptanse. Här finns kanske också alla dina gamla vänner och en plats att fira livet tillsammans. Du får prova många olika sorters tantra med de allra bästa lärarna i Europa. Lin arrangerar tantra festivalen på Ängsbacka för 13 året i rad. 

21.png

In to the light

6 - 9 September Köpenhamn

Ett city retreat för nybörjare såväl som avancerade. The Art of Love bjuder på en mix av tantra, massage och kraftfull manifestation genom sex magi. Kom som singel eller tillsammans med en partner och skapa kraft och gemenskap för en ny, kärleksfull framtid.

230905_TheExperiance-067.jpg

The Experience

20 - 22 September Åtvidaberg

Ett retreat utöver det vanliga för par som älskar livet och som vill ha mera spänning, äventyr och lekfullhet.  

Välkommen till ett vackert slott, omgivet av storslagen natur. Här fördjupas vår livsupplevelse genom sensorik, erotik, ritualer och övningar designade för att ni som par ska sjunka djupare in i er kärlek. 

Untitled design-82.png

Tantra Massage
Professionell Utbildning

14 - 20 Oktober Skeppsudden

Utbilda dig till tantra massör i en av Europas bästa tantra skolor.

Du får en heltäckande utbildning där andlighet och vetenskap möts och du får verktyg att utveckla din intuition och dina kunskaper i olika sorters massage för att läka och lindra med njutning i focus.

tantra massage retreat

Tantra Massage Retreat för Singlar & Par

16 - 20 oktober Skeppsudden

Njut av en retreat där du får bli berörd och får beröra på djupet. För dig som längtar efter mera energi, spännande möten, tantriska ritualer och mjuk massage. Lär dig dearmourering, yoni healing och lingam aktivering och njut av god mat och vacker natur. 
 

9.png

The Point of Surrender

23 - 27 oktober  Skeppsudden

Ett retreat för par som vill ge sig hän till kärleken på riktigt. Här låter vi tantra, powerplay och shibari smälta samman på ett vackert och spännande sätt. Tillsammans med Lin och Andy Buru, Sveriges främsta lärare inom BDSM samt en stab av välutbildade tantra terapeuter guidas ni in i både ljus och mörker på ett tryggt sätt. 

tantra terapi

Tantra Terapi Utbildning

14 - 20 oktober Skeppsudden samt 25 nov. - 1 dec. Ängsbacka

Är du en person som andra tyr sig till? Har du helande beröring och älskar du meditation? Längtar du efter att göra din passion till ett roligt och givande arbete som berikar inte bara dig utan även bidrar till en bättre värld? Eller vill du bli bättre på att stötta dina anhöriga genom svåra tider? Läs mer om tantra terapi utbildningen och välkommen med din anmälan till höstens kursstart.

just receive

Just Receive Retreat

28 nov. - 1 dec. Ängsbacka

På just receive Retreat får du öva på att be om det du vill ha och att bara ta emot. Du möts av en grupp tantra terapeuter som är i sista skedet av sin utbildning och får ett magiskt retreat fullt av njutning, djupa processer och festliga kvällsaktiviteter. Du kan komma själv eller tillsammans med en partner.
 

BILDER

från tidigare evenemang

bottom of page