top of page

Bli bättre på cunnilingum


"

Jag hittade dig på nätet så jag tänkte att du skulle hjälpa till med det jag letar efter. Jag vill bli bättre på att tillfredsställa kvinnor med min mun, mina händer och på att utföra yonimassage. Jag vill bli konsekvent bättre på att få den jag är med att känna glädje. Till att börja med ville jag bara försäkra mig om att jag fick det rätt så snälla återkom så jag vet att det här är något du kan hjälpa mig med?


Med vänlig hälsning - Thomas "


Kära Thomas


Du behöver inte ens komma till en session för att bli bättre på det du efterfrågar. Låt oss börja med att fråga dig själv "vad är en bra älskare"?


En god älskare är någon som älskar. Någon som njuter och som överlämnar sig totalt åt njutningen. eller hur?


Så hur kan någon vara bättre på cunnilingum (slicka fitta) eller fingra, än någon annan?


Svaret är enkelt - den som är närvarande och njuter av sex är en mycket bättre älskare än någon som försöker utöva sina färdigheter på sin partner. Om du verkligen tycker om att slicka fitta kommer du självklart att göra det ofta. Om du älskar att slicka, kommer din närvaro att få dig att känna feedbacken från fittan. Du kommer att veta vad som får hennes eros att stiga genom hur hennes yoni känns.


Jag minns att en av mina ex-partner berättade för mig med pepp, att han upplevde det som om han hade tio kukar på händerna. Hans fingrar blev känsliga som lingams när vi älskade, och jag älskade att bli fingrad av honom. Han verkade hitta de mest njutbara delarna av min yoni.


Kvinnor är mycket känsliga för om deras älskare försöker UTFÖRA sexuella handlingar på dem. Naturligtvis vill vi alla att våra partners ska njuta av älskogen, men att eftersträva det gör dig faktiskt mindre närvarande, och det känner vi kvinnor. När du saknar närvaro eller när du har ett mål kommer vi att spänna oss och känna mindre. Det kan till och med göra oss uttråkade under sex.


En kvinna vill inte att du ska bevisa att du är en "god älskare" med henne. Vi vill att du ska njuta av oss fullt ut. Vi vill känna din passion och din kärlek. Vi vill känna att du ger dig hän i njutning mellan våra ben. Din passion och kärlek får oss kvinnor att slappna av och med avkoppling ökar vår njutning.


Så hur blir man bättre på att ge en kvinna cunnilingum eller en riktigt skön yoni massage?


- Genom att vara närvarande

- Vara passionerad

- Vara i kärlekOch om du vill lära dig tantras magi - kom och gå med på en av våra vackra tantramassageutbildningar, ett tantra kurs för par, en individuell yoni behandling eller tantra festivalen på Ängsbacka. Där får du träna på att vara närvarande, utan mål och att med hela kroppen lyssna på de erotiska strömmarna.Comments


HAR DU FRÅGOR?

Har du frågor eller funderingar om tantra, sexualitet & relationer? Ställ de direkt till mig så kanske du får svar här i min blogg. Frågor får oss alla att växa och nyfikenhet är en otrolig kraft som öppnar oss...

1.png

Tack för din fråga!

tantra retreat

DU ÄR BETYDELSEFULL

Det är så enkelt att bidra till en bättre värld. Med medvetenhet blir livet en vänlig, tillåtande och kärleksfull lekplats där vi alla kan växa. Det enklaste sättet att bidra är att dela den här artikeln på Facebook!

FLERA ARTIKLAR