top of page

Yoni Massage - för skönare s€x

Hur kan tantrisk yoni massage leda till skönare sex?En yoni massage är en mjuk och inkännande beröring av slidan som inte leder till sex. En yoni massage släpper spänningar i yoni och ökar blodcirkulationen och det ger kvinnor nya höjder av njutning under sex.


Visste du att även kvinnor får erektion vid sexuell upphetsning?

Jasså, inte? Det var synd - för utan erektion är det inte särskilt skönt att knulla. Skillnaden mellan män och kvinnor är att kvinnor kan bli sexuellt penetrerade utan att ha erektion, men män har mycket svårt att genomföra penetrerande sex utan stånd.


Mäns och kvinnors genitalier är mer lika varandra än olika. Faktum är att alla foster är exakt likadana fram till graviditetsvecka 7, då pojkfostren börjar utveckla penis och pung av det som hos flickfoster blir klitoris och blygdläppar.


Kvinnor har ett stort antal svällkroppar i underlivet, till skillnad från män som har tre. Det är fel att tro att det enda som händer när en kvinna blir sexuellt upphetsad är att hon blir våt. Faktum är att slidan ska vara våt konstant, ungefär som slemhinnorna inne i munnen. När en kvinna tänker på något sexigt ökar produktionen av vätska i slemhinnorna ungefär som salivproduktionen ökar i munnen när du tänker något gott. Men när kvinnan blir kåt rent fysiskt, får hon precis som mannen, erektion.


Skillnaden mellan mental och fysisk kåthet

Tyvärr är det inte alla kvinnor som upplever denna fysiska kåthet vid sex. Många är kåta mentalt, men inte kroppsligt. Anledningen till att kvinnor inte blir kåta i slidan är att vi behöver känna oss trygga för att få stånd. Vi behöver känna oss trygga i oss själva och tillsammans med vår partner. Egentligen är det samma sak för män. Män behöver också känna sig trygga i sig själva och med sin partner för att få erektion. Skillnaden mellan män och kvinnor är att män oftast utforskat sin erektion en hel del i tonåren och därmed blivit trygga i sig själva, medans många unga kvinnor inte ens vet om att de kan få erektion. Den sexuella undervisning vi tjejer ofta får är information om klitoris och den njutning vi kan skapa där och även felaktig information om att sexuell penetration kan göra ont och orsaka blödning i början.


Myten om mödomshinnan

Låt mig först slå hål på myten om mödomshinnan och oskuldens blödning. Det finns ingen mödomshinna. Det FINNS INGEN MÖDOMSHINNA. Det är klart att om du gör en gynekologisk undersökning på ett barn och en vuxen kvinna så ser du olikheter i kroppens utveckling, på precis samma sätt som om du skulle göra en urologisk undersökning på en pojke och jämföra med en vuxen man. Men, det FINNS ingen mödomshinna. Unga flickor har en tydligare SLIDKRANS, en hudflik som löper runt slidmynningen. På samma sätt har unga pojkar en trängre och längre förhud. Detta är för att skydda genitalierna hos unga och sexuellt omogna.


När kroppen växer, växer könet och slidkrans och förhud drar sig tillbaka. Detta är en del av könsmognaden.


När en kvinna blir riktigt kåt, även kroppsligt så genomgår hennes kön en förändring. Det börjar i att de yttre blygdläpparna och klitoris klyftor sväller upp på grund av det ökade blodflödet. Det kan endast ske om hon känner sig trygg i sig själv och med sin partner. När en kvinnas yttre könsdelar får erektion, öppnas blygdläpparna. Svällkropparna under huden mellan klitoris och slidmynningen svullnar upp och får mörkare färg. Slidan öppnar sig för penetration.


Om en kvinna inte är öppen, blir penetration svårare. Om man dessutom lägger till att kvinnan spänner sig, till exempel om det är första gången hon ska ha sex så kommer det behövas tvingande kraft för att genomföra penetration. Detta är såklart smärtsamt och kan leda till att hud runt slidmynningen spricker.


Att ha ont i samband med penetration betyder att du INTE är tillräckligt kåt och öppen. För dig som har sex med kvinnor, betyder det att din partner inte är trygg i sig själv eller med dig. Din uppgift som partner är då att se till att hon känner sig trygg, och INTE genomföra penetrerande samlag förens hennes kön har erektion. Om en kvinna får uppleva detta kommer hon att bli mycket kåtare i framtiden.


Kvinnlig Erektion

Det är inte bara de yttre könsdelarna som sväller upp vid sexuell upphetsning. Även inne i slidan blir svällkroppar och vävnad blodfyllda och svullna. Detta leder till att alla vaginala veck sväller upp och fittan blir fluffig inuti. När fittan är fluffig blir den extremt känslig. Den blir också rörlig och anpassar sig till det objekt som förs in i den. Om du vill prova detta kan du föra in ett finger eller en liten stav i slidan när den har erektion och hålla steven eller fingret alldeles stilla en stund. Det kommer sedan kännas som om slidan “känner av” det som penetrerar och som om slidan suger in objektet. Det kan också vara svårt att dra ut fingret eller staven efteråt på grund av den erektion som bildats inne i slidan.

Därför spelar storleken verkligen ingen roll, slidan anpassar sig till det som penetrerar och omsluter det. Det som spelar roll är kvinnans upplevelse av trygghet under sex.


Endel kvinnor tror att de är för “slappa” i underlivet och har då fått för sig att man ska spänna bäckenbotten under sex. Antingen för att det ska vara skönare för mannen eller för att det ska vara skönare för henne själv. Detta är kontraproduktivt eftersom spänningen förhindrar tillflödet av blod i slidan. Det är bara de yttre musklerna som spänns och inne i slidan förblir det tomt och ihåligt. Känseln i slidan minskar också om man spänner sig, det beror på att nerver kläms åt och så klart för att blodcirkulationen minskar.
Så mina tips för en fluffigare fitta:


  • Lär dig slappna av i yonin.

  • Ha inte sex om du inte var vaginal erektion.

  • Ge dig själv en yoni healing.

  • Be att får en mjuk och inkännande yoni massage som inte ska leda till sex.Se vår vackra demonstration av yoni healingen här...Vill du veta mer om yoni massage?

Kom till mitt tantra retreat för par i Tjeckien eller till en privat tantra session. Du kan också köpa en av mina populära online kurser för par eller kvinnor. Där finns yoni healing med som en del av kursen.コメント


HAR DU FRÅGOR?

Har du frågor eller funderingar om tantra, sexualitet & relationer? Ställ de direkt till mig så kanske du får svar här i min blogg. Frågor får oss alla att växa och nyfikenhet är en otrolig kraft som öppnar oss...

1.png

Tack för din fråga!

tantra retreat

DU ÄR BETYDELSEFULL

Det är så enkelt att bidra till en bättre värld. Med medvetenhet blir livet en vänlig, tillåtande och kärleksfull lekplats där vi alla kan växa. Det enklaste sättet att bidra är att dela den här artikeln på Facebook!

FLERA ARTIKLAR

bottom of page