top of page

Beta Lisboa på Ängsbacka Tantra Festival

Jag är så glad att få bjuda in Beta Lisboa, yogini, kroppsarbetare, Somatic Experience terapeut och integrativ healer till Ängsbacka Tantrafestival. Hon är en gammal vän sedan många år och det var i hennes klass som jag först fick en mycket levande känsla av min fascia för första gången.


För mig är hon en magiker som arbetar med energier på ett väldigt mjukt och kärleksfullt sätt. Jag har bjudit in henne för att jag vet att hon är en mästare på att flytta kundalinienergi och att stödja dig i att göra det också. Jag ser fram emot att ni alla ska träffa henne!
Comments


HAR DU FRÅGOR?

Har du frågor eller funderingar om tantra, sexualitet & relationer? Ställ de direkt till mig så kanske du får svar här i min blogg. Frågor får oss alla att växa och nyfikenhet är en otrolig kraft som öppnar oss...

1.png

Tack för din fråga!

tantra retreat

DU ÄR BETYDELSEFULL

Det är så enkelt att bidra till en bättre värld. Med medvetenhet blir livet en vänlig, tillåtande och kärleksfull lekplats där vi alla kan växa. Det enklaste sättet att bidra är att dela den här artikeln på Facebook!

FLERA ARTIKLAR

bottom of page