top of page

Energetisk Meditation
Jag har en hobby som jag kallar för “sexuell meditation.” Vissa skulle kanske kalla det för onani, men det är inte riktigt samma sak för mig. Jag onanerar också nämligen och gärna då med porr som inspiration. Sexuell meditation är någonting annat, det är något jag gör när jag har gott om tid på mig, minst ett par, tre timmar.


Det handlar om edging, att bygga upp en oerhört kraftfull laddning av sexuell energi inom mig och att slappna av i den energin under en lång stund. Upplevelsen är drömsk, kosmisk och mycket avslappnande. Det är som att långsamt sväva ut i ett oändligt hav av varm, mjuk, njutning som omfamnar hela min kropp.


Jag vet vad som händer på en fysisk nivå. Min kropp utsöndrar oxytocin i oerhörda mängder, ett hormon som ger immunförsvaret en boost och som skapar en känsla av helhet och samhörighet. Min motivation ökar precis som förmågan att bli tillfreds tack vare att oxytocinet skapar flera receptorer för dopamin och serotonin på cellernas yta.


För mig som människa ger den sexuella meditationen ett djup i min egen kåthet och min egen sexualitet. Det är en plats för återhämtning och kraft i vardagen.


Hur går det då till?


Jag börjar med att skapa en fin miljö runt omkring mig, jag röjer undan plåtter, tänder ljus och sätter på min favoritmusik för tillfället. Sedan börjar jag röra på mig till musiken. Jag dansar framför min stora vardagsrums spegel och rör vid mig själv. Jag beundrar min skönhet och dansar på ett sätt som ger mig njutning. Ganska snart blir jag sexuellt upphetsad av mig själv och min egen beröring. Jag klär av mig långsamt och beundrar min kropp som är så full av njutning. Sedan lägger jag mig ned och går djupare in i mig själv.


Antingen berör jag min yoni med min hand, eller så använder jag min satisfyer. Satisfyer’n känns som en underbar cunnilingus, den omsluter min klitoris och suger på den med sköna små vibrationer. Jag låter min kropp slappna av under vibrationerna och drar ut på njutningen. När jag känner att peak orgasmen närmar sig, slappnar jag av ännu mer. Jag andas djupt och låter peaken försvinna i ett hav av njutning. Jag låter kroppen släppa fram orgasmerna upp genom kroppen. Mina höfter darrar och min ryggrad vrider sig. Jag låter peaken vänta och ger mig själv orgasm efter orgasm, men snart är peaken inte långt borta.


Jag spänner min kropp och fokuserar till fullo på klitoris. Jag spänner min bäckenbotten och andas allt djupare och mycket långsammare. Energin ökar tills det är nästan oundvikligt att komma. Min andning blir långsammare och tiden står still. Jag ligger på gränsen till peak hur länge som helst.


Sedan låter jag den komma.


Jag släpper allt och låter min klitoris pulsera. Orgasmen kan bli hur lång som helst, ibland upp emot en hel minut. Avslappningen som följer är djup och mörk. Jag sluter ögonen och flyter bort. Blir ett med allt. En stund senare somnar jag, lycklig.

Vill du bli guidad in i mera njutning?

Köp en av mina populära onlinekurser.

En komplett guide till energi orgasmer och orgasmisk meditation.
Comments


HAR DU FRÅGOR?

Har du frågor eller funderingar om tantra, sexualitet & relationer? Ställ de direkt till mig så kanske du får svar här i min blogg. Frågor får oss alla att växa och nyfikenhet är en otrolig kraft som öppnar oss...

1.png

Tack för din fråga!

tantra retreat

DU ÄR BETYDELSEFULL

Det är så enkelt att bidra till en bättre värld. Med medvetenhet blir livet en vänlig, tillåtande och kärleksfull lekplats där vi alla kan växa. Det enklaste sättet att bidra är att dela den här artikeln på Facebook!

FLERA ARTIKLAR