top of page

Bröst massage

Jag har haft stora issues med mitt utseende sen jag var ungefär 13 år gammal. Reklam och ideal gjorde mig oerhört kritisk gentemot mig själv och jag jämförde min tonårskropp med vuxna fotomodeller. En sak som störde mig oerhört var mina bröst. Jag utvecklade ett oerhört kroppshat från det att jag var femton år och det var framförallt brösten som var i fokus.


De hade fel form. Jag använde push up BH till och med när jag sov.


Efter något år hade brösten växt till sig och med push up gav de ett dramatiskt intryck som fick både män och kvinnor att vända sig om. Jag använde min urringning för att få uppmärksamhet, men jag vågade aldrig ta av mig BH'n.


När jag blev gravid fick jag en annan relation till brösten. De växte till oformligt gigantiska meloner från en kula D till H och mjölken rann i strida strömmar bara jag böjde mig fram. Jag älskade att amma och när jag fick min son bestämde jag att han skulle få fri tillgång till bröstet. Det resulterade i att han hängde på tutten och använde den som napp.


Amningen gav oss en djup kontakt och så mycket värdefull anknytning. Jag har inte ångrat det en sekund. Men... efter två års amning såg mina bröst ut som torkade plommon. Rynkiga, slappa och hemskare än någonsin.


Jag bestämde mig för att lära mig älska mina bröst, oavsett hur det såg ut. Jag gav det ett år och under det året undersökte jag olika operationsmöjligheter för att korrigera mina utammade bröst.


Terapin bestod av samtal, experimentell terapi och bröstmassage. I början gjorde jag bröst massagen för att få fastare bröst. Men det gjorde bara att mitt självhat ökade. Jag förstod snart att jag skulle släppa tanken på att brösten skulle förändras och bara ge de njutning. Så jag fortsatte massagen med inställningen att de skulle ge mig maximal njutning.


Terapin fungerade. Efter ett års intensivt arbete hade jag en så djup kärlek till mina plommon och en oerhörd orgasmisk känslighet i dem. Mina tuttar hade gått igenom så mycket. De hade varit mina västa fiender, de hade varit mitt lockbete och de hade gått från 70 D till 70 H och tillbaka till 70 B. De var små, sladdriga och fulla av liv.


Jag bestämde mig för att göra ett bröstlyft. Nu med så små bröst skulle jag kunna gå utan BH, äntligen. Jag såg framemot att kunna känna tyg mot bröstvårtorna och att kunna springa top less. Jag bokade tid på en klinik och vaknade lycklig från narkosen.


Ett varsamt bröstlyft senare och de är fortfarande inte perfekta. Men jag älskar de mer än någonsin. Dessutom fortsätter jag att ge mig själv bröst massage. Visste du att brösten producerar oerhörda mängder oxytocin och att du til loch med kan få orgasm genom dina bröst?


Här ska du få prova bröstmassagen jag ger mig själv:Comments


HAR DU FRÅGOR?

Har du frågor eller funderingar om tantra, sexualitet & relationer? Ställ de direkt till mig så kanske du får svar här i min blogg. Frågor får oss alla att växa och nyfikenhet är en otrolig kraft som öppnar oss...

1.png

Tack för din fråga!

tantra retreat

DU ÄR BETYDELSEFULL

Det är så enkelt att bidra till en bättre värld. Med medvetenhet blir livet en vänlig, tillåtande och kärleksfull lekplats där vi alla kan växa. Det enklaste sättet att bidra är att dela den här artikeln på Facebook!

FLERA ARTIKLAR

bottom of page